Junior testare till framgångsrikt bolag med teknik i framkant

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du i början av din karriär och har ett brinnande intresse för IT och teknik? Är du redo att ta nästa steg och fortsätta utvecklas i en spännande och omväxlande roll kommer du att trivas hos vår kund, Apica. Du kommer att arbeta i en internationell miljö och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Tveka inte att söka redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Apicas räkning två prestandatestare.

Apica tillhandahåller internetbaserade tjänster som utför avancerade lasttester och prestandaanlyser av affärskritiska webbapplikationer. Huvudkontoret ligger på Kungsholmen i Stockholm, men företaget har även kontor i Santa Monica, New York och London.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apicas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Apica.

Arbetsuppgifter

Som prestandatestare kommer du tillsammans med dina närmaste kollegor, i team, arbeta med att utföra prestandatester för kunds räkning. I rollen som prestandatestare kommer du att utföra lasttester av webbapplikationer och utföra prestandaanalyser.

Du kommer till exempel att:
 • Sätta upp scenarion för de händelser i kundens system som ska driva lasten mot systemet.
 • Jobba med skriptutveckling (i programspråket Java) med de framtagna scenarion
 • Hjälpa till att analysera resultaten från genomförda lasttester samt ev. ge rekommendationer på lösningar
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas inom det specialområde som prestanda är. IT och teknik är ett brinnande intresse där du är nyfiken och öppen för att lära dig nya saker. Du kommer att få arbeta med olika kunder och olika tekniker vilket innebär en varierande roll med brant utvecklingskurva. Du kommer att få en gedigen introduktion till Apica som företag men även till tjänsterna som ska levereras samt tilldelas en senior handledare.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning inom IT
 • Har goda kunskaper inom Java
 • Utöver svenska, både talar och skriver engelska obehindrat
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Har erfarenhet av programmering även i andra språk
 • Har erfarenhet av Selenium
Som person trivs du med många olika kontaktytor, både externt och internt. Du är driven och inte den som räds en utmaning, samtidigt kan du be om hjälp när det behövs. Apica använder sig av modern teknik och på kontoret råder det ett kreativt och öppet klimat. Du kommer in i ett välmående företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Övrig information
 • Start: Januari/Februari 2017
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Apica är ett svenskt företag som tillhandahåller internetbaserade tjänster som utför avancerade lasttester och prestandaanalyser av affärskritiska webbapplikationer. Med Apicas tjänster kan kunderna snabbt och effektivt höja kvaliteten, tillgängligheten och prestandan på webbplatser med tillhörande applikationer och servermiljöer.

Företaget har huvudkontor i Stockholm, över 200 mätpunkter i Norden, Europa och USA, samt lastkapacitet på mer än 2 miljoner användare från femtio lastcentra i USA, England och Norden. Läs mer om hur Apica beskriver sig som arbetsgivare här