Junior Testare till ComAround

Academic Work · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Trivs du i rollen som Testare och vill fortsätta utveckla dina kompetenser inom det området? Då kan du vara den vi söker. Att vara Testare på ComAround innebär att du blir operativt ansvarig för att säkerställa de tekniska lösningarna och att de uppfyller de krav som ställs. Vidare innebär det att ansvara för att ComArounds tjänster levereras med hög kvalitet till deras kunder. Framtiden är ljus och det finns många möjligheter för att kunna utvecklas i rollen som Testare.

Information om uppdraget

Academic Work söker för ComArounds räkning en junior Testare som är redo att ta nästa steg i karriären. ComAround erbjuder dig en familjär känsla där det finns goda möjligheter att vara med och påverka det dagliga arbetet.

Teamet består idag av två Backend-utvecklare varav en av dem är Team leader, en Frontend-utvecklare samt en Testare på halvtid, som är bryggan mellan kunden och tjänsten. De söker nu ytterligare en Testare som vill vara med i deras härliga team. Som Testare på ComAround kommer du arbeta nära Systemutvecklarna och Produktägaren. Alla beslut fastställs direkt på kontoret, vilket ger dig som Testare möjlighet att vara kreativ i din roll och komma med nya idéer som du direkt kan få feedback på. De arbetar utifrån agila arbetsmetoden Kanban och med modernt teknik som Angular, MS Azure, HTML5, CSS3, C#, Rest Api:er.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ComArounds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ComAround.

Arbetsuppgifter

Som junior Testare kommer du få arbeta i en bred roll och du kommer ha möjlighet att vara med i flera delar av processen. Du kommer också att vara med och ta fram kravställningen. Utöver det kommer du att:
 • Utföra manuella tester samt regressionstester
 • Arbeta med automatiserade API tester
 • Arbeta med funktionell testning
 • Ta fram nya tester
 • Skriva testrapporter
Tjänsten passar dig som trivs på ett mindre företag och vill arbeta på en arbetsplats där du har möjlighet att planera och strukturera ditt arbete på egen hand. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är en person som tar mycket initiativ och kan arbeta självständigt, men samtidigt ska du ha en bra samarbetsförmåga då det kommer att innebära täta samarbeten med andra roller. Vidare ser vi att du har ambitionen att utvecklas i rollen som Testare då det finns goda chanser att bli Testledare på sikt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är junior i rollen som Testare. Du kan ha arbetat i en liknande tjänst 1-2 år men du kan också vara nyexaminerad och söka tjänsten som ditt första jobb. Det viktigaste är at du har ett stort intresse för test i allmänhet och har ambition att vilja utveckla dina kunskaper. Utöver det ser vi att du:
 • Har erfarenhet inom test och webblösningar
 • Kommit i kontakt med automatiserade API tester
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Är flytande i Svenska och Engelska, muntligt som skriftligt
Som person är du kreativ i dina tankar och gillar att komma med nya idéer och initiativ till förbättring. Du har en positiv inställning och trivs att arbeta i grupp. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är bra på att strukturera upp ditt dagliga arbete samt att skapa en bra översikt över vad som ska göras och arbetar strategiskt utifrån det.

Övrig information

Om du av någon anledning har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

ComAround är specialister inom kunskapshantering och självbetjäning. Professionella supportorganisationer världen över använder deras kunskapsverktyg ComAround Knowledge för att effektivisera supportleveransen genom att samla, strukturera och dela kunskap. Verktyget är ett av tre KCS verifierade i världen. ComAround är i en internationell expansionsfas och de har idag kontor i Sverige, Norge och USA. ComAround har funnits i drygt 20 år och har ca 30 anställda.