Junior teknisk systemförvaltare!

Framtiden · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk systemförvaltare kommer du att vara med i projekt och implementera och utveckla verksamhetens CRM-verktyg, tanken är att växa till en produktexpert. I rollen som teknisk systemförvaltare kommer du att vara en länk mellan kunden och utvecklaren. Många kunder finns i Finland och Norge och man arbetar nära kunden vilket medför resor i tjänsten. Det är viktigt att förstå kunden för att kunna konsultera dem i vilka verktyg och funktioner som fungerar bäst för dem.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis systemvetare
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom energibranschen
Meriterande:
  • Arbetat i 2:a och 3:e line support
  • Tidigare arbetat i projekt
Som person är du nyfiken, initiativrik och brinner för att hjälpa kunden.

Villkor

Omfattning: Heltid.
Arbetstider: 8-17
Arbetsort: Stockholm.
Startdatum: Snarast möjligast
Urval sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Cassandra Klang, 072-3014035

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund utvecklar och erbjuder IT-lösningar och tjänster riktade mot energisektorn. Med 25 års erfarenhet och 270 anställda har de byggt upp en spetskompetens inom området. Fler än 400 företag använder kundens lösningar på den europeiska marknaden. Företaget satsar på sina anställda med utbildningar, de åker även på konferenser utomlands. Mer information om företaget lämnas vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.