Junior teknisk systemansvarig till Grant Thornton i Stockholm

Gran Thornton · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Som systemansvarig på Grant Thornton får du vara med på en digital resa i en öppen och framtidsorienterad organisation!

Vill du jobba för en av Sveriges bästa arbetsgivare? Då är detta jobbet för dig! Grant Thornton är uppmärksammade som en särskilt uppskattad arbetsgivare inom sin bransch och placerade sig för tredje året i toppen i undersökningen "Sveriges bästa arbetsgivare" utsedda av medarbetarna själva och blev även utnämnd till 2015 års framtidsbyrå av branschorganisationen FAR.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som junior teknisk systemansvarig kommer du att få jobba med systemets hela livscykel från koncept till design via drift/support/förvaltning till framtida avveckling. Här kommer du att få:
 • ständigt utmanas och utvecklas i din karriär, här ser man till individen och potentialen
 • ha många kontaktytor dagligen och utgöra länken mellan IT och verksamhet
 • jobba med alla delar av systemets livscykel
 • bli en del av en rolig resa med stor satsning på digitala lösningar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som junior tekniskt systemansvarig kommer du:
 • Säkerställa verksamhetens behov, översätta krav och föreslå tekniska förbättringar.
 • Utföra test, driftsättning och förvaltning enligt Grant Thorntons standard
 • Leda tekniska utredningar tillsammans med övriga systemansvariga
 • Utföra felsökningar
 • Ansvara för systemen tekniska miljö/arkitektur
 • Driva förändringar tillsammans med leverantör
 • Agera teknisk rådgivare vid olika projekt
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen som systemansvarig kommer du att tillhöra IT och bland annat ansvara för Grant Thorntons revisionssystem. Du kommer att ansvara för systemets hela livscykel och aktivt driva förändringar och förbättringar som kommer från verksamheten.

VEM ÄR DU?

Här trivs du som tilltalas av eget ansvar i en tillåtande miljö. Grant Thornton jobbar aktivt med att få varje medarbetare att känna tillhörighet och engagemang. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom IT. Du kanske har jobbat som systemansvarig, systemförvaltare, maintenance manager eller likvärdigt under något år eller så har du under din studietid märkt att det är just där ditt intresse ligger.

Det är meriterande om du tidigare jobbat i liknande verksamhet.

Du känner dig bekväm inom Microsoftvärlden och har en bra förståelse för systemens uppbyggnad.
Eftersom du kommer ha internationella kontaktytor är det viktigt med goda kunskaper i engelska.
För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara en lyhörd, prestigelös och pedagogisk person som samtidigt är orädd och driver dina projekt framåt i samarbete med dina kollegor. Du har viljan att lära dig nytt och är öppen för förändringar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.