Junior teknisk support till spännande företag

Framtiden · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Är du en person med ett brinnande teknikintresse som söker en spännande utmaning? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk support kommer du att:
  • Hjälpa företagets förvaltningskunder när deras användare stöter på problem. (Problemen kan vara brist på kunskap eller rena problem fel).
  • Administration av användarkonton.
  • Bevakning av batchköer.
  • Behörigheter och profiler.
  • Bevakning av integrationer.
Målet är att utvecklas i rollen och bli applikationskonsult på längre sikt. Som applikationskonsult är du med och implementerar IFS Applications hos kunderna.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom teknik/systemutveckling
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Förståelse för affärssystem
Meriterande krav:
  • Kunskap om IFS Applications
  • Intresse för ekonomi/redovisning
Som person är du en problemlösare som har viljan och drivet att utvecklas samt lära sig nya saker. Du har ett intresse för teknik och en social förmåga.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Planerad start: snarast möjligast
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Cassandra Klang, 072-3014035

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vår kund arbetar med systemlösningar mot detaljhandeln, de hjälper sina kunder att effektivisera sin verksamhet med hjälp av affärssystem. De arbetar med affärssystemet IFS-Applications som de säljer, implementerar och underhåller gentemot kunder. Företaget ligger i norra Stockholm och består idag av 13 personer. Mer information om företaget lämnas vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.