Junior Teknisk Projektledare med intresse för Hotellbranschen!

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Har du ett tekniskt intresse och drömmer om att jobba som Projektledare på ett framgångsrikt och servicemedvetet bolag där du även får möjligheten att ha personalansvar? Är du en person som alltid vill överträffa dina kunders förväntningar? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hoist Groups räkning en Projektledare inom IT.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hoist Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hoist Group. Hoist Groups intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du arbeta i en bred roll där du ansvarar för hela leveransflödet i ett flertal installationsprojekt kopplat till diverse IT-lösningar. Dessa lösningar kan vara allt ifrån enskilda beställningar av datorer till större komplexa nätverkslösningar och serversystem till både små, medelstora och stora hotellkomplex. Vidare kommer du att arbeta nära tekniker som du koordinerar inför installationer samt har personalansvar för. Efter avslutad leverans överlämnar du kunden till supporten som ansvarar för driften. Du kommer att ingå i ett team som i dagsläget består av tre Projektledare samt två Projektadministratörer.

Du kommer till exempel att:
  • Leda och fördela arbete i syfte att uppnå affärs- och leveransmål
  • Tillsammans med säljaren, ansvara för en kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
  • Arbetsleda projektadministratörer och tekniker i deras arbete, delegera och följa upp.
  • Följa upp nyckeltal för att upprätthålla hög kundnöjdhet och goda relationer
  • Driva utvecklingen inom affärsområdet
Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för service samt projektledning och vill arbeta på en stimulerande och rolig arbetsplats. Vidare passar tjänsten dig som har ett intresse för Hotellbranschen, då en klar majoritet av kunderna är olika Hotellkomplex runt om i Sverige.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en utbildning inom Ekonomi alternativt IT och har minst ett års erfarenhet av att jobba i projekt. Du har en god affärsförståelse och ett sinne för ekonomi och redovisning. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska då all kommunikation sker med hjälp av dessa språk.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll eller har jobbat inom hotellbranschen, men detta är inget krav.

Som person är du lösningsorienterad, kommunikativ och har en förmåga att kommunicera med såväl kunder, tekniker och säljare. Vidare är du nyfiken, initiativtagande och är inte rädd för att hugga in där det behövs. Din känsla för service speglar sig i alla handlingar du gör, varpå du är lyhörd, kvalitetsmedveten och håller utsatta deadlines.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, med goda möjligheter till överrekrytering
  • Placering: Solna
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Projektledare
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell, sjukvårdssektorn och offentlig verksamhet. Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, TV-lösningar, boknings- och back office-system. Hoist Group har sitt huvudkontor i Sverige och har totalt 17 kontor runt om i EMEA-regionen. Hoist Group omsätter cirka 140 MEUR och sysselsätter cirka 600 personer. Läs mer om företaget på www.hoistgroup.com