Junior tekniker till uppdrag hos CGI Treserva

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Har du kunskaper inom SQL Server och/eller Oracle databaser och en dröm om att jobba som tekniker? Nu har du chansen hos vår kund. Till CGI Treserva söker vi nu en junior tekniker. Låter det intressant? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för CGI Treservas räkning en junior tekniker. CGI beskriver sin företagskultur som öppen och generös. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att kunna leverera utifrån kundernas behov. Medarbetare och konsulter på CGI är drivna och trivs på sin arbetsplats. Du får arbeta tillsammans med erfarna och kunniga kollegor i en utmanande och komplex miljö. Som tekniker kommer du att arbeta med Treserva som är ett av de mest moderna och framgångsrika omsorgssystemen på marknaden idag.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. Uppdraget är på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som junior tekniker kommer du att arbeta med att tillsammans med dina kollegor sätta upp och konfigurera nya miljöer, underhålla och installera kundernas SQL Server/Oracle databaser. Du kommer även att arbeta med incidenthantering och incidentanalyser. Vidare kommer du som tekniker även att arbeta med teknisk support mot kundernas egna systemadministratörer och tekniker, denna support sker via telefon och mail. Du kommer att sitta inhouse hos CGI.

Vi söker dig som

Har relevant högskoleutbildning inom data/IT och har erfarenhet av SQL Server och/eller Oracle databaser. Vi ser gärna att du har 0-2 års erfarenhet av arbete inom teknisk support samt installation, drift och underhåll i Microsoft-miljö. Det viktigaste för detta uppdrag är framför allt att du som söker har ett stort brinnande intresse för teknik och är nyfiken på att lära dig mer. Vidare har du som söker goda kunskaper i både svenska och engelska då detta är språken som används på kontoret.

Som person är du social, kommunikativ och driven. Du är lösningsorienterad och analytisk och ser snarare möjligheter än problem. Då du kommer att ha mycket kundkontakt ser vi att du som söker har en känsla för vad god service är. Vidare arbetar du på ett noggrant, självständigt och strukturerat sätt.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

CGI är Sveriges största konsultföretag inom IT-tjänstesektorn och levererar verksamhetskompetens, systemintegration samt outsourcing av IT- och affärsprocesser inom flera olika branscher - allt från telekom och media till handel och den offentliga sektorn.

Treserva är riktat mot Sveriges kommuner och som verksamhetssystem omfattar det individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva-avdelningen består i dagsläget av ca 80 personer som är utspridda i Sverige.