Junior tekniker som vill jobba praktiskt på vägarna

Om jobbet

Tycker du det låter spännande att lösa problem som bidrar till en trygg biltrafik? Hos Swarco startar du dagen med en kopp kaffe med kollegorna på kontoret i Farsta för att sedan ta servicebilen för att fräsa asfalt ut på vägarna runtom i Mälardalen. Swarco satsar på sina tekniker med en gedigen introduktion. Förhoppningen är att du ska trivas lika bra som kollegorna och också hinna jobba 5-6 år i rollen utan att blinka! För dig som trivs i en självständig och praktisk roll samt söker en trygg arbetsplats är detta en stor möjlighet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swarcos räkning en tekniker till en långsiktig tjänst då verksamheten expanderar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swarcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos Swarco kommer du starta morgonen på kontoret i närheten av Farsta Centrum genom att säga hej till kollegorna. Sedan får du info om var asfalt behöver fräsas för att ny kabel ska kunna läggas och du ger dig iväg själv med servicebilen. Du kommer att arbeta i varselklädsel ute på vägarna. Större arbeten kommer inte kunna utföras direkt under dagtid, utan då planeras istället arbetet in med flera tekniker under en natt och du kommer därför ha förskjuten arbetstid eller övertid någon vecka i månaden. Den första tiden kommer du att gå bredvid en kollega tills du är varm i kläderna. Närmsta chefen på Swarco finns på plats på kontoret och är mån om att det ska finnas ömsesidigt förtroende samt uppskattar en öppen dialog. Det råder en god sammanhållning i gruppen som består av medarbetare i olika åldrar.

Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta självständigt och praktiskt ute på vägarna. Förhoppningen är att du ska trivas lika bra som dina kollegor och vilja jobba långsiktigt inom företaget.

Vi söker dig som
 • Har 1-3 års erfarenhet som tekniker
 • Har en treårig gymnasieutbildning, gärna med el- eller teknikinriktning
 • Har ett teknikintresse och trivs med att jobba på fältet
 • Har B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du (dock inte krav)....
 • Har lastbilskort
 • Har erfarenhet av arbete inom väg och underhåll
Som person är du ansvarstagande vilket innebär att du är mån om att göra ett bra jobb. Du är en problemlösare som ser till att avsluta dina jobb. Du är noggrann i ditt arbete och lämnar ingenting åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägning
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Uppskattad arbetstid: 7-16, med undantag för nattjobb ca 1 vecka/månaden samt beredskap var 7:e vecka (efter introduktionen)
 • Placering: Utgår från Farsta, arbetar i hela Mälardalsområdet
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Freja Birkhammar, freja,birkhammar@academicwork.se, 08-562 467 35.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Swarco är en internationell koncern med cirka 100 anställda i Sverige. Swarcos styr-, övervaknings- och informationssystem är det som gör Sveriges trafik trygg, där deras främsta kund är Trafikverket. Swarcos trevliga kontor ligger i närheten av Farsta Centrum där man har tillgång till servicebilar. Chefen har varit på Swarco i ungefär 30 år och medarbetarna trivs bra på företaget. Kollegorna är i blandade åldrar och gillar sitt jobb för att man arbetar praktiskt och självständigt.