Junior tekniker / IT / support / 1st line

Om jobbet

Har du arbetat med IT-support på helpdesk i ca ett år? Centric letar efter ett antal juniora supporttekniker till vår kund som är ett av världens största modeföretag och finns i 50 länder.
I den här rollen kommer du att få jobba i en spännande IT-miljö. Du kommer att arbeta på Helpdesk med i 1st line och hjälpa användarna med växlande IT-problem.

Du som söker brinner för att göra ett bra jobb och har en stor förståelse för att alla människor ligger på olika nivåer när det gäller IT-kunnande. Tjänsten kommer att ge dig goda möjligheter att lära dig av dina kollegor och utveckla din IT-kompetens. Det finns dessutom goda möjligheter att växa inom organisationen om man har rätt attityd och visar prov på driv och engagemang. Vi är för mångfald och söker personer med olika etniciteter och kultur.

Din profil
Vi söker dig som precis startat din IT-karriär. Du har ca 6-18 månaders erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har en bred teknisk kunskap.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Windows XP/7/8, Officepaketet, Active Directory samt något ärendehanteringssystem.

Du är serviceminded och en problemlösare som arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra. För att trivas i rollen tar vi för givet att du även är ansvarstagande, engagerad, noggrann och en härlig kollega.

För oss är, förutom din tekniska kunskap, även din sociala kompetens väldigt viktig. Därför är det plus att du har erfarenhet från något serviceyrke och att du inte är rädd för att skapa nya kontakter.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kodning: Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, konsult, Consultant, data, Stockholm
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?