Junior systemutvecklare till unikt IT-bolag

Framtiden · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Vill du arbeta med mjukvaruutveckling på ett helt nytt sätt? Vi söker en junior programmerare som vill vara en del av och växa inom ett innovativt och roligt företag!

Dina arbetsuppgifter

Här får du tillsammans med kompetensrika kollegor arbeta med mjukvaruutveckling i en inspirerande miljö. Övriga utvecklare har enorm kompetens och ett driv, vilket ger goda möjligheter för dig som junior att skaffa dig mycket ny kunskap. Arbetet sker oftast i C#, men i denna tjänst anpassar man sig mycket efter vilket språk som lämpar sig bäst för den stundande uppgiften.

Din profil

För att trivas och nå framgång i rollen krävs att du:
  • Brinner för att hela tiden lära dig nya saker inom programmering.
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt arbetslivserfarenhet.
  • Har mycket goda kunskaper i C#.
  • Har goda kunskaper i svenska/engelska i både skrift och tal.
  • Kan uppvisa någon form av kod från utbildning eller hobbyprojekt.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom C# och HTML.
Som person är du driven och nyfiken. Du arbetar strukturerat och noggrant. Din passion för utveckling är påtaglig och du tar alla chanser du kan när det gäller att lära dig nya språk och tekniker.

Villkor

Arbetsort: Centrala Stockholm.
Arbetstider: 8-17, med möjlighet till flex.
Omfattning: Heltid.
Start: Enligt överenskommelse.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Bolaget har utvecklat ett revolutionerande system för att arbeta med applikationer och databaser. Deras nya teknologi gör det möjligt för både små och stora företag att implementera och driva ett nytt affärssystem som är både billigare och påtagligt snabbare än existerande system. Företaget är ett internationellt och mycket unikt bolag som utvecklat en plattform framtagen för att kombinera en applikationsserver och en in-memory databasmotor, vilket ger ultrasnabb utveckling och högpresterande affärsapplikationer. Du kommer få sitta i ljusa och fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.