Junior systemförvaltare till nystartad IT-organisation hos Coor Service Management

Academic Work · Data & IT · 23 jan

Om jobbet

Coor Service Management är i full gång med att starta igång driften av Nya Karolinska Solna och behöver nu en applikationsspecialist som ska vara med i etablerandet av deras IT-organisation. Du kommer arbeta i en varierad roll med att säkerställa användarsupport och förvaltning av IT applikationer inom olika tjänster hos NKS och tillsammans med en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp finns stora möjligheter att påverka. För rätt person är detta ett långsiktigt uppdrag där du får vara med i ett av de största projekten i Europa!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coor Service Managements räkning en applikationsspecialist med omgående start. Du kommer ansvara för applikationer kopplade till Nya Karolinska Solna och får därför möjligheten att påverka och drifta ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Eftersom sjukhuset fortfarande är under uppbyggnad är du i denna roll med och etablerar en IT-organisation tillsammans med duktiga samt engagerade kollegor.

Nya Karolinska Solna (NKS) är projektnamnet på det moderna universitetssjukhus som nu byggs invid Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Projektet kommer att resultera i ett av världens mest hållbara universitetssjukhus där vården bedrivs integrerad med forskning och utbildning. Det nya sjukhuset öppnar för de första patienterna under 2016. Nybyggnationen kommer vara helt färdig 2018.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coor Service Managements önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor Service Management.

Arbetsuppgifter

Som applikationsspecialist kommer du arbeta med att säkerställa användarsupport och förvaltning av IT applikationer inom olika tjänster hos Nya Karolinska Solna. Du har ansvar över applikationer och alla underliggande IT-komponenter och det är du som sköter kontakten med tredje parts leverantörer. Arbetet innebär även att du är ansvarig för hantering av den dagliga supporten inklusive felsökning och ett ansvar för IT-nära förvaltning inom respektive förvaltningsobjekt. Förvaltningsobjekten omfattar olika tjänster såsom helpdesk, logistik och lokalvård.

Du kommer till exempel att:
 • Anskaffa kunskap om respektive förvaltningsobjekt med tillhörande IT komponenter genom dokumentation, överlämningar och kontinuerlig dialog med verksamheten
 • Ansvar för daglig användarsupport för alla IT-komponenter inom respektive förvaltningsobjekt
 • Tillhandahålla och vidareutveckla förvaltningsdokumentation för IT komponenter
 • Medverka i implementation av förvaltningsmodell på operativ nivå
 • Agera förvaltningsledare IT (i enlighet med PM3-modullen) för respektive förvaltningsobjekt
 • Kontinuerligt övervaka nya behov från verksamheten som en del av förvaltningsarbetet, jobba med kraven och leda mindre IT projekt
Tjänsten passar även dig som är på jakt efter ett första jobb. Här finns goda utvecklingsmöjligheter och för rätt person är samarbetet långsiktigt.

Vi söker dig som

* Har en relevant eftergymnasial utbildning inom data eller systemvetenskap.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom applikationsförvaltning och användarsupport sedan innan samt är van vid att vara länken mellan verksamheten och IT.

Som person är du kommunikativ då du kommer ha kontakt med många olika personer runt om på företaget. Eftersom organisationen är under uppbyggnad gäller det vidare att du är nyfiken och självgående så att du snabbt kan komma in i en ny samt utvecklande miljö. För att hänga med i ett högt tempo behöver du också vara energisk samt drivande. Nyckelkompetenser som eftersöks hos dig är att du har en bra attityd och en stor vilja att lära dig nya saker. Du är ödmjuk, prestigelös och tycker om att vara en problemlösare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 5-6 månader med möjlighet till förlängning.
 • Placering: Solna, intill Nya Karolinska Solna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.