junior support technician på heltid till oss internt på Academic Work

Academic Work · Data & IT · 9 feb

Om jobbet

Brinner du för IT och service samt är en stjärna på att lösa problem? Vi söker en support technician som vill ha ett roligt jobb med en härlig företagskultur!

Information om uppdraget

Som Support Technician på Academic Work arbetar du med att ge support och service till samtliga medarbetare i koncernen som idag består av 850 medarbetare. Du blir en del av IT-avdelningen som sitter på Hälsingegatan 43 i Stockholm och som idag består av 30 medarbetare. Du kommer att arbeta framför allt med First line support, men även med Second line support, i ett team tillsammans med 3-4 andra medarbetare. Vi på aAcademic Work har en härlig företagskultur och firar gärna framgång och lever i ett öppet feedback klimat. Vår IT-avdelning ligger i framkant på många tekniska områden och vi utvecklar oss ständigt, ett exempel på det är att vi idag har Exchange Online.

Arbetsuppgifter

Som Support Technician tar du hand om inkommande ärenden som loggas i vårt ärendehanteringssystem Zendesk. Du kommer att ha daglig kontakt med Academic Works medarbetare, framför allt via mail och telefon och hjälpa dem med frågor som t.ex. rör våra system och behörigheter. Du kommer sitta med både snabba ärenden och en del djupare problemlösning. I den här rollen erbjuds du möjligheten att utveckla en bred kompetens inom tjänsteområden som är användar-, system- och beställningsrelaterade. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att:
  • Ge support till samtliga medarbetare inom Academic Works koncern via e-post och telefon
  • Hjälpa medarbetare med exempelvis inloggningsproblem och systemfel
  • Göra installationer och konfigurationer av mjuk- och hårdvara
Vi söker dig som
  • Har ett tekniskt intresse
  • Har god serviceerfarenhet och gärna erfarenhet av att hantera kunder via telefon
  • Är väldigt flexibel och noggrann som person
Kanske har du jobbat med service eller något IT-relaterat tidigare och vill nu ha ditt första jobb som IT-support.

Det är en merit om du har
  • Jobbat i Active Directory
  • Har studerat på högskola/universitet
I rollen kommer du att ha daglig kontakt med Academic Works medarbetare i hela vår koncern och du behöver därför ha goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. De frågor som ställs varierar kraftigt i karaktär vilket ställer krav på din förmåga till prestigelöshet. Du är serviceinriktad och besitter förmågan att kunna sätta dig in i andras problem och förklara saker på ett pedagogiskt sätt. I perioder är arbetsbelastningen högre och för att nå teamets mål är det viktigt att du som person är ansvarstagande, flexibel och stresstålig.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 feb

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt och se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!