Junior Strategy Consultant

Om jobbet

Junior Strategy Consultant

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Och bakom varje idé finns nästa alltid ett team av verksamhetsutvecklare som gör själva nytänkandet ännu enklare. Nu har vi lediga jobb för dig som vill bidra inom bl.a. HR, finans, affärsstöd och strategiutveckling. Och det i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Junior Strategy Consultant på Telenor?
Som Junior Strategy Consultant arbetar du nära Telenors strategidirektör Martin Petersen och är strategiteamets operativa och kreativa stöd i ett brett fält av strategifrågor. Detta är en unik och spännande roll där du får stor inblick i hur strategiarbete bedrivs i ett företag med flera av Sveriges mest välkända varumärken.

Det här är inte en roll för vem som helst. Den ställer stora krav på förmågan att tänka nytt, bidra med nya idéer och att hitta nya infallsvinklar över hur ett modernt strategiarbete ska bedrivas. Du har sannolikt ett stort intresse av organisationsutveckling, företagsledning och affärsutveckling. Den här rollen är början på din nya framtid och vi tror att du har stora möjligheter att utvecklas inom Telenor.

Du stödjer Martin och strategiteamet i aktuella projekt och initiativ kopplade till våra fyra ansvarsområden; market intelligence, strategiplan, project office och M&A. Ditt ansvar är framförallt att stödja teamet datainsamling, rapportering och dokumentation. Du kommer också att driva egna projekt inom våra ansvarområden där du i nära samarbete med våra olika affärsorganisationer och systerbolag runt om i världen utvecklar strategiplanen eller utreder olika affärsmöjligheter.

Du har en central roll inom strategiteamet med många interna och externa kontaktytor. Det ställer därför höga krav på att du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla relationer och är en naturlig lagspelare.

Du får möjlighet att arbeta i en unik och spännande roll där du får stor inblick i hur strategiarbete bedrivs i ett företag med flera av Sveriges mest välkända varumärken.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
  • Akademisk examen inom relevant ämne (ekonomi, teknik eller management)
  • Några års arbetslivserfarenhet vid sidan av studier eller efter avslutad examen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
För att lyckas i den här rollen krävs det också att du är analytisk och har goda projektledaregenskaper samt förmågan att driva initiativ från start till mål på egen hand. Du har ett starkt personligt driv och trivs med att ta egna initiativ. Du får saker att hända genom att hjälpa andra att leverera samtidigt som du utmanar deras slutsatser och lösningar. Du älskar att lösa problem och att arbeta med många olika områden samtidigt!

Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Martin Petersén, rekryterande ledare, +46709614322 eller martin.petersen@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Inom Finance & Legal är vi experter inom ekonomi, juridik och inköp. Vi arbetar nära affären och agerar partner och rådgivare inom finansiell rapportering, legala frågor och leverantörshantering.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var