Junior Service/Project Manager till storbank

Academic Work · Data & IT · 17 jan

Om jobbet

Är du nyexaminerad från en akademisk utbildning inom IT och vill arbeta tekniskt men inte med ren utveckling? Trivs du en roll som innebär koordinering och där du får ha många interna kontaktytor? Då kan det vara dig som vi söker för ett uppdrag på en av storbankerna! Uppdraget startar omgående och pågår åtminstone till sista mars 2017 men med mycket god chans till förlängning också därefter om båda parter är nöjda med samarbetet.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en junior Service/Project Manager. Uppdraget startar omgående och pågår åtminstone Q1 ut med goda möjligheter till en förlängning. Vår kund är en av storbankerna och har ett brett utbud av tjänsten för såväl privatpersoner som företag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som junior Service/Project Manager kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för en säker och stabil leverans av ett antal systemlösningar på banken. Rollen kommer att vara bred och du kommer arbeta med uppgifter inom IT och projektadministration.

Du kommer till exempel att:
 • Vara delaktig i beslut kring uppdateringar och vidareutvecklingar av systemlösningarna
 • Följa upp SLA för systemlösningarna
 • Gå igenom kravspecifikationer och säkerställa kvaliteten i dem inför nya uppdateringar
 • Ha kontakt med testanalytiker och testledare och ge information för att de ska kunna planera testarbetet av systemen
 • Ansvara för att dokumentationen kring utveckling och förvaltning av systemlösningarna är uppdaterade
 • Arbeta med budgetuppföljning och kostnadsplanering av de systemlösningar du arbetar med
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med många kontaktytor och som innebär mycket ansvar. Du har en examen inom IT och vill arbeta i en teknisk roll nära verksamheten. Vidare lockas du av bankbranschen och ser det här uppdraget som en utmärkt möjlighet att få mer erfarenhet inom både IT och bankverksamhet. Start på uppdraget är snarast möjligt, så skicka in din ansökan till oss redan idag!

Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad från en akademisk utbildning inom IT, exempelvis inom systemvetenskap eller liknande
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska eftersom du kommer att arbeta på båda språken.
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för uppdraget.

Som person är du ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med allt ifrån verksamheten till utvecklare och leverantörer. Eftersom rollen är bred ställs krav på god strukturell förmåga över ditt arbete. Utöver detta trivs du att arbeta i ett högt tempo i en arbetsmiljö där det händer mycket.

Övrig information
 • Start: Omgående, så snart vi hittat rätt person
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stora Essingen, Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.