JUNIOR SÄLJARE TILL EN AV NORDENS STÖRSTA BANKKONCERNER!

JobBusters · Försäljning · 24 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Junior säljare till ett spännande företag som tillhör en av Nordens största bankkoncerner. I din roll som säljare kommer du ingå i ett team men andra säljare och du rapporterar direkt till Försäljningschefen. Du kommer arbeta med en egen försäljningsbudget, identifiera nya kundprospekts och affärsmöjligheter, boka och genomföra kundmöten, utveckla strategier för små och medelstora kunder samt utveckla samarbeten med deras återförsäljare och samarbetspartners.

I rollen kommer du få träffa många intressanta kunder och partners där du kommer vara företagets ansikte utåt. Vi söker dig som brinner för försäljning och drivs av utmaningar i alla dess former! Om det är du, tveka inte att söka redan idag!

Företagspresentation

Företaget är en del av en av Nordens näst största bankkoncern. De finns i Sverige, Norge och Danmark, och är ca 110 anställda i Skandinavien och finansierar och hanterar ca 37 000 fordon på operationell leasing. I Sverige har de varit verksamma i 10 år och hanterar idag runt 11 000 fordon på 35 anställda. De är därmed Sveriges snabbast växande operationella billeasing företag. Företaget erbjuder kunderna en komplett och konceptuell lösning för förvaltning, drift, finansiering och kontroll av kundens fordon, oaktat kundens storlek på fordonspark.

Kvalifikationer
  • Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning (B2B) sedan tidigare, meriterande om det är inom leasing.
  • Du har goda kunskaper i Power Point och Excel.
  • Du har B-körkort.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, tävlingsinriktad och prestigelös. Du har en vilja att komma igenom bruset av utmaningar och är mån att nå dina mål. Du lyser av stolthet, hjälpsamhet och trovärdighet när du träffar nya intressenter och på kontoret med dina kollegor. Du är en relationsskapare ut i fingerspetsarna och har enkelt att kommunicera med människor oavsett kompetensnivå. Du vill arbeta med likasinnade människor som är entreprenörer, drivna och resultatinriktade. Vi ser gärna att du har ett intresse för bilar!
Vad vår kund kan erbjuda

Företaget sitter i helt nyrenoverade och topp moderna lokaler mitt i Stockholmsinnerstad med en professionell, entreprenörs och prestigelös atmosfär. De erbjuder dig en grundlig introduktion där du även får inleda din första månad med att följa med på årets säljkonferens. De erbjuder dig förmåner i form av personallån i banken, friskvård och firmabil.

Lön

Fast lön + bonus

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Amanda Franell, 08-525 240 22

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var