Junior Sales Manager till start-up

Om jobbet

Vill du har med från start? Sharingbox expanderar till den svenska marknaden och nu har du chansen att bli deras första Junior Sales Manager i Stockholm. Missa inte möjligheten att få vara med på en fantastisk resa med en spännande produkt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sharingboxs räkning en Junior Sales Manager där du blir en viktig roll i det nystartade svenska teamet! Sharingbox är världsledande inom fotoautomatsmarknaden och genom deras teknik kan företag samla information, öka sin närvaro på sociala medier samt möta sina kunder på ett helt nytt sätt. Sharingsbox ser stor potential på den svenska marknaden och ser detta som första steget i deras etablering i Norden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sahringsboxs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sharingbox.

Arbetsuppgifter

Som Junior Sales Manager kommer du att ha en nyckelroll i bolaget och arbeta med att sälja in Sharingbox som produkt genom prospektering och att ringa upp potentiella kunder, boka möten och demonstrera produkten. Du blir även ansvarig för att arbeta med kommunikationen via sociala medier samt hjälpa till att implementera nya funktioner inom operations. Du kommer även att jobba ute på event med Sharingbox produkt. Rollen innebär att du behöver vara flexibel med arbetstiden då eventen innebär både helg- och kvällsarbete. Du kommer att vara först på plats i rollen som Junior Sales Manager men målet är att expandera snabbt och att du blir den som sedan rekryterar personal till kontoret och har ett övergripande ansvar över alla aktiviteter och antar rollen som Branch Manager på sikt. Sharing Box är en väletablerad produkt med ett fungerande koncept. Nu blir det din uppgift att få ut den på den svenska marknaden.

Du erbjuds en gedigen introduktion om bolaget och produkten och kommer få successiv upplärning om produkten och framförallt tekniken under de första två månaderna. De första sex månaderna får du en garantilön för att sedan gå över till en kombination av fast lön samt provision.

Tjänsten passar dig som är kreativ och är bra på att göra intressanta och införsäljande framförande på ett pedagogiskt sätt. Du kommer troligtvis från ett mindre företag där du fått med dig ett flexibelt mind-set och tar med dig känslan av start-up och entreprenörskap.

Vi söker dig som
  • Har 2-3 års erfarenhet inom sälj, marknadsföring och event
  • Du har god förståelse för hur man marknadsför en produkt
  • Mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift
Det är en stor fördel om du har en bakgrund från en kommunikations- eller marknadsföringsbyrå och arbetat med större märken och redan byggt upp ett stort nätverk.

Som person är du kreativ och flexibel och har förmågan att sätta upp en struktur. Du är social och duktig på att bygga långsiktiga och hållbara relationer genom din förmåga att skapa nätverk och knyta nya kontakter.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Hälsingegatan
  • Kontaktuppgifter: Josefin Holmström, Recruitment Administrator, josefin.holmstrom@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Sharingbox is more than a photo booth. We are a global brand dedicated to bringing the ever-shifting world of event entertainment and networking into perspective by looking through a cultural lens. With offices on both sides of the Atlantic and over thousand international events under our belt, we know how to identify the changes and ideas that matter most to your brand.