Junior redovisningsekonom till iZettle

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Vill du utvecklas inom ekonomi på ett kreativt och inspirerande företag där du utmanas att ta stort eget ansvar och bidra till företagets framgångar? Spännande iZettle söker nu en social och framåt redovisningsekonom till sitt ekonomiteam. Sök tjänsten redan idag då startdatum är omgående och vi tillämpar ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för iZettles räkning en junior redovisningsekonom. Det tighta ekonomiteamet består idag av 7 personer och du kommer att komma till en grupp där din insats verkligen syns och gör skillnad. Företaget sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och iZettles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos iZettle.

Arbetsuppgifter

Som junior redovisningsekonom kommer du arbeta med såväl löpande bokföring som kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även att stötta upp och vara behjälplig med fakturering vid arbetstoppar. iZettle är ett internationellt bolag och du kommer i din roll att ha viss kontakt med övriga kontor runt om i världen, främst inom Europa.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för redovisning och verkligen vill utvecklas inom ekonomiområdet. I teamet stöttar man varandra och det finns gedigen kunskap att ta del av för den nyfikne.

Vi söker dig som
  • Har utbildningsbakgrund inom ekonomi, antingen från gymnasiet eller från eftergymnasiala studier
  • Är flytande i det engelska språket då detta är koncernspråk
  • Har god förståelse för ekonomiska flöden
  • Har viss systemvana
Det är även meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Som person är du social, kreativ och driver dig själv och din omgivning framåt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att passa in i teamet är du en glädjespridare med mycket energi som är nyfiken och hela tiden strävar efter att utveckla dig själv och de processer som du ansvarar för. Du trivs med att arbeta självständigt men uppskattar också en stark teamkänsla och hjälper dina kollegor vid behov på de sätt du kan.

Övrig information
  • Start: Omgående, senast 1 november
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Jakobsbergsgatan, centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

iZettle är ett företag som utvecklar tjänster och appar som förändrar förutsättningarna för småföretagare. Ett urval av produkterna innefattar kortläsare till smartphones och tablets samt kassaregister. Huvudkontoret ligger i Stockholm men iZettle är verksamma i tolv länder runt om i världen.