Junior projektledare till sveriges största konsultföretag

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Till CGI söker vi dig som vill arbeta som junior projektledare i tekniska projekt ute hos deras kunder. Du kommer ha en viktig nyckelroll hos CGI där du har ett övergripande ansvar för projekten från ax till limpa. Har du en examen inom IT och 0,5-3 års arbetslivserfarenhet inom området kan du vara helt rätt för rollen! Söker du efter en mycket utvecklande roll hos ett företag som fått certifieringen Top Employer 2015 rekommenderar vi att du söker redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för CGIs räkning en junior projektledare med erfarenhet inom IT. CGI är Sveriges största konsultbolag inom IT och blev nyligen certifierade till Top Employer 2015 i både Sverige och Europa.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du arbeta in-house hos CGI samt ute hos kund i projekt gentemot deras kunder som främst arbetar inom telekombranschen. Du kommer vara ansvarig för både stora och små projekt. Du kommer att inneha en nyckelroll i teamet där dina huvudsakliga uppgifter är att kravställa, leda och fullfölja projekt. Som projektledare är du med i hela projektet från ax till limpa. Vidare kommer du även arbeta med kvalité och riskhantering samt ha ett övergripande ansvar för projekten. Ditt fokus bör vara att förbättra strukturerna och processerna löpande.

CGI söker dig som är i början av din karriär och har arbetat 0,5-3 år inom IT. För att du ska få rätt möjligheter till utveckling kommer du arbeta i ett team på 15 personer som alla arbetar väldigt tätt tillsammans. Dessa kan du vända dig till för stöttning och rådgivning. Hos CGI har du en ovärderlig chans att styra din kompetens och utveckling i den riktning du vill. Vår kund är ett stort internationellt företag där endast du själv kan sätta stopp för utvecklingen.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleexamen inom IT
  • Har 0,5-3 års arbetslivserfarenhet inom området IT, förslagsvis som utvecklare, projektkoordinator, infrastruktur eller liknande
  • Har goda svenska- och engelska kunskaper då dialogen internt och hos kund sker på båda språken
Som person är du utåtriktad och trivs i en roll där du har många kontaktytor. Som projektledare drivs du av att arbeta tillsammans med andra och har en förmåga att hjälpa andra utvecklas och prestera. Du är en driven person som alltid ser till kundens bästa och som gärna kommer med nya kreativa idéer på arbetssätt och lösningar.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

CGI är Sveriges största konsultföretag inom IT-tjänstesektorn och levererar verksamhetskompetens, systemintegration samt outsourcing av IT- och affärsprocesser inom flera olika branscher - allt från telekom och media till handel och den offentliga sektorn. Koncernen har medarbetare i 41 länder och i Norden är de idag cirka 9 000 anställda