Junior projektledare till Internationella Engelska skolan

Om jobbet

Har du en bakgrund inom byggteknik? Skulle du trivas med en resande tjänst där hela Sverige är din arbetsplats? Internationella Engelska Skolan (IES) erbjuder en helt ny och spännande roll med stora möjligheter och utvecklingspotential. Läs vidare, detta kan vara något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för IES räkning en junior projektledare. Som junior projektledare kommer du att vara en del av projektgruppen som jobbar med att starta IES-skolor i hela landet, där nyetableringar, utbyggnad och renoveringar är de primära uppgifterna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IES önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos IES.

Arbetsuppgifter

Som Junior projektledare kommer du att tillhöra projektgruppen, som är ansvariga för expansion och renovering av skolor runt om i landet. Tillsammans kommer ni att hantera hela processen från att lokalisera lämpliga platser till att lämna över färdiga byggnader till ansvarig rektor. Tjänsten kommer att ha en stor bredd och du kommer att vara verksam genom hela processerna, i synnerhet med funktionsplanering, inredning och projektledning, i samråd med teamet. Ni kommer även vara ansvariga för att skolorna är trygga och säkerhetsklassade. Då tjänsten är ny kommer du ha möjlighet att påverka din tjänst i den riktning som passar dig och så småningom kommer du att kunna ta över och hantera egna projekt.

Vi söker dig som
 • Har minst gymnasiekompetens, men önskvärt är även en universitetsexamen inom byggteknik eller motsvarande
 • Har erfarenhet av projektledning inom bygg/tekniksektorn samt grundläggande kunskaper om bygg- och zonindelning
 • Har erfarenhet av att hantera ärenden med stadsplanerare, entreprenörer och hyresvärdar där du fått praktisera din förhandlingsförmåga
 • Har utmärkta kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Innehar B-körkort
Som person är du är praktiskt lagd och har en hög energinivå. Du är självgående och mån om att projekten drivs med utgångspunkt i goda samarbeten mellan såväl kollegor som externa kontakter. Mötet med nya människor ger dig energi och du trivs med att använda din goda förhandlingsförmåga för att skapa de bästa förutsättningarna i projekten. Du har en vana att hantera flera processer parallellt och är snabb att sätta dig in i nya situationer och ärenden. Att resa runt i Sverige ser du som en härlig möjlighet att se landet och knyta nya kontakter.

Övrig information
 • START: Jan 2017
 • ARBETSTID & ÖVRIGT: Internationella Engelska Skolan erbjuder dig förmåner som bl.a. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pedagogisk lunch, vilket innebär att du äter din lunch bland elever som går på skolan belägen i samma byggnad. Därför är din arbetstid förlagd till 08:00-16:00.
 • LÖN: Fast lön
 • PLACERING: Du kommer vara placerad på HK i Täby men tjänsten kräver resor till byggplatser och befintliga skolor runt om i Sverige.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Internationella Engelska Skolan Sverige AB är en börsnoterad utbildningskoncern med internationell profil, där undervisning sker på både engelska och svenska. De har i dagsläget ca 21 000 elever, huvudsakligen i årskurs 4-9, och tack vare sin internationella inriktning har personalen olika ursprung vilket gör det till en spännande och lärorik arbetsplats med mycket olika input. Skolan lägger stor vikt vid att erbjuda en säker och gynnsam miljö för både lärare och elever. För att läsa mer om skolan, gå in på deras hemsida, alternativt läs Internationella Engelska Skolans egna engelska företagsbeskrivning nedan.

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. The organization is bilingual and teaching in our schools is through both Swedish and English.

IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 30 schools and over 21,500 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. The Expansion and New Schools team has been fundamental in growing the organization from 9 schools ten years ago to 30 schools today. Apart from new school openings every year, there is also expansion of existing schools.