Junior projektledare till Digital Workforce

Academic Work · Data & IT · 31 mars

Om jobbet

Vill du vara med på en framgångsresa, sitta mitt i centrala Stockholm och arbeta med ett företag inom nyteknik? Är du i början av din karriär och har goda kunskaper inom programmering? Är du dessutom en person med mycket driv och ledaregenskaper? Då är du rätt person för rollen som junior projektledare till Digital Workforce!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Digital Workforce räkning flertalet juniora projektledare som vill vara med och starta upp deras verksamhet i Sverige. Digital Workforce är ett nyetablerat och snabbt växande företag verksamma inom Robotic Process Automation, RPA. Sedan företaget grundades i Finland 2015 har de växt med raketfart och är nu i full gång med att bli lika stora, om inte större, i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Digital Workforce. Kundens intention är att du efter 6 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du att få arbeta nära kunderna med att utveckla processerna och hjälpa dem få största möjliga nytta av RPA. Du kommer att vara behjälplig i förberedandet och implementeringsfasen där du sköter all kommunikation med kund och utvecklarteamet i Finland.

Du kommer till exempel att:
 • Tillsammans med kund, analysera och utveckla processerna för att implementera roboten
 • Stötta kunden och driva projekten framåt
I tjänsten ingår introduktionsutbildning i Finland där du även kommer att certifieras som RPA-konsult och bli en av de främsta experterna i Norden inom detta område.

Tjänsten passar dig som vill vara med på en riktigt spännande framgångsresa och växa tillsammans med bolaget. Digital Workforce erbjuder djupgående kompetens inom nyteknik, en arbetsplats med högt i tak, härliga kollegor och snabba utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har relevant eftergymnasialutbildning inom IT/Teknik
 • Har max 2 års erfarenhet från liknande roll
 • Har haft en roll med ledaransvar tidigare
 • Har god kunskap inom programmering och god teknisk förståelse
 • Har jobbat i en kundnära med säljansvar tidigare
 • Talar och skriver obehindrat både svenska och engelska
Det är meriterande om du:
* Har arbetat som projektledare tidigare

Som person är du nyfiken, engagerad och drivande. Du är en god kommunikatör och trygg i möten med kund. Du har ett personligt ledarskap och tar ansvar för din utveckling som konsult. Du trivs med att arbeta tillsammans med inspirerande kollegor inom olika kompetensområden, är initiativtagande och bidrar till teamet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Östermalm, Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Digital Workforce grundades 2015 i Finland och har på mindre än ett år etablerat sig i Norden som den ledande leverantören med fullt fokus på RPA och partner till Blue Prism. Kunderna finns idag inom hälso- och sjukvårdssektorn, bank och finans samt SSC. Robotic Process Automation är en banbrytande metodik som skapar förutsättningar till att automatisera processer och uppgifter.