Junior projektledare sökes!

Framtiden · Bygg & Hantverk · 11 nov

Om jobbet

Vill du jobba i en spännande spindeln-i-nätet roll på ett innovativt och nytänkande ventilationsföretag?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer jobba som projektledare på installations sidan och vara delaktig i hela projekten, från att bygghandlingarna hamnar på ditt skrivbord till ett färdigt projekt med en nöjd kund. Du kommer jobba mycket självständigt med eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Dock finns ett otroligt stöd från VD och mycket kompetens att hämta inom företaget när du behöver vägledning. Rollen kommer i början innebära att hjälpa VD för att lära sig.

Din profil

Krav:
  • Relevant utbildning inom bygg, maskin eller någon inriktning mot ventilation
  • Körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Övriga språk
  • Erfarenhet av arbetsledning eller projektledning inom bygg, ventialtion, VVS eller el
  • CAD kunskaper, AutoCAD (MagicCAD)
Du som söker tycker om att leda projekt utifrån tekniskt, ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du drivs av att vara spindeln i nätet och att ha ett finger med i allt. Du är driven, självständig, målmedveten och har bra sammarbetsförmåga. Du har god teknisk kompetens och intresse, du har framförallt ett intresse av ventilationsbranschen! Du vill jobba i en mindre organisation med mycket eget ansvar.

Villkor

Ort: Stockholm, Tyresö
Omfattning: Heltid, måndag-fredag
Start: Omgående

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 0761 99 81 41

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Företaget är veteraner inom ventilationsprodukter och produkterna är resultatet av innovationer, patent och ständiga förbättringar. På företaget jobbar ca 25 personer varav 5 är tjänstemän och 20 personer jobbar i verkstaden med tillverkning och installation.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.