Junior projektingenjör till spännande heltidsuppdrag sökes

Om jobbet

Information om uppdraget

Bor du i Stockholm? Är du utbildad byggingenjör alternativt byggnadstekniker, har nyligen tagit examen och söker efter ditt första jobb som projektingenjör? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting söker just nu efter juniora projektingenjörer till ett av Sveriges största privata företag inom anläggningsbranschen! Vi söker efter dig som nyligen tagit examen och ser sig arbeta långsiktigt i en tjänst som projektingenjör.

Du kommer att börja som junior projektingenjör och kommer att läras upp för att sedan bli en självgående projektingenjör. Områden som du kommer att läras upp inom är att leda en del av tidsplaneringen, sätta KMA-planer, budget och inköpsunderlag, leda och fördela arbete, ansvara för avtal och följesedlar.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, kl 06.00-15.00. Kund har kontor på södra sidan av Stockholm, så arbetet är förlagt i Stockholmsområdet.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska ha en utbildning som byggingenjör eller byggnadstekniker.
Krav för tjänsten är att du har B-körkort. Vidare bör du ha grundläggande kunskaper inom officepaketet. Det är meriterade om du har kompetens inom Sitecon, AmA, Säkra lyft och Heta arbeten. Du som söker ska se långsiktigt på denna tjänst.
Som person är du initiativtagande, relationsskapande, strategisk och en problemlösare. Vidare ser du dig själv på sikt som en ledare och du har uppnått en personlig mognad. Tjänsten startar så snart vi hittat rätt kandidater. Du kommer först vara anställd av StudentConsulting för att sedan bli övertagen av kund. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte, sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Botkyrka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!