Junior projektingenjör till implenia

Om jobbet

Har du en teknisk ingenjörsutbildning och är intresserad av att jobba med en av Skandinaviens snabbast växande byggföretag med fokus på förbättring och innovation? Som junior projektingenjör på Implenia kommer du att arbeta i ett professionellt team med spännande projekt som lägger grunden för Sveriges infrastruktur. I denna roll är ingen dag den andra lik och stora utvecklingsmöjligheter finns för dig som Junior projektingenjör som vill växa i företaget. Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Academic work söker för Implenias räkning en junior projektingenjör för projektet Lunda/johannelund som ligger i västra delen av Stockholm. I rollen som Junior projektingenjör kommer du ha möjlighet att delta i nya spännande projekt och växa in i en roll med mycket eget ansvar och initiativtagande. Du kommer till en början introduceras i arbetet genom att gå bredvid seniora projektingenjörer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer att ha en kontorsplats. Interna krav utbildningar kommer att vara aktuella och du kommer att arbeta en hel del ute på fältet för att se hur projektet ligger till.

Implenia är ett internationellt växande bolag som har många års erfarenhet och kompetens inom komplexa infrastrukturprojekt. Implenia har tilldelats två etapper av E4 förbifart Stockholm. Detta arbete består till största delen av tunnelarbete. Implenia fokuserar på innovation och kvalitet och du kommer att befinna dig i ett team med mycket engagemang och kompetens. Arbetsgruppen är idag cirka 25 medarbetare och har en god stämning och sammanhållning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Implenias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: sts02@academicwork.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Implenia. Implenias intention är att du p sikt ska kunna bli anställd direkt hos dom, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektingenjör kommer du till en början att arbeta med teknisk dokumentation och inhämta information från den dagliga produktionen. Du kommer med tiden växa in i rollen och på sikt utöka dina arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Du kommer till exempel att:
  • Få internutbildningar som exempelvis entreprenadjuridik
  • Lära dig arbetet med hjälp av seniora projektingenjörer
  • Delta i produktions-och planeringsmöten.
  • Bistå i framtagande och uppföljning av avtal och aktiviteter med både leverantörer och underentreprenörer.
  • På sikt få ansvar för planering och styrning av delaktiviteter eller ett specifikt område inom projektet vilket kan inkludera KMA eller ändrings- och tilläggsarbeten mot byggherre.
Tjänsten passar dig som vill vara delaktig i ett storsatsande projekt och en viktig spelare i Förbifart Stockholm. Tjänsten passar även dig som trivs i ett internationellt bolag där många kulturer möts och där utvecklingsmöjligheterna är många både inrikes och utrikes.

Vi söker dig som
  • Har en Civilingenjörsexamen inom väg/vatten, anläggning eller närliggande område.
  • Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift då stor del av kund- och teknisk kommunikation sker på dessa språk.
Det är meriterande om du haft sommarjobb/extrajobb inom tunnel/berg anläggning. Det är meriterande om du kan kommunicera på tyska eftersom Implenia har en del tysktalande personal.

Som person är du ambitiös och initiativtagande vilket visar sig i att du vågar uppsöka nya arbetsuppgifter och är hungrig på att komma in i arbetet och leverera. Tjänsten förutsätter således att du är orädd inför nya utmaningar och trivs med att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du trivs med att samarbeta och du kan planera och organisera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
  • Start: December
  • Omfattning: Heltid, kl 7-16. Tjänsten innefattar 6 månader med stor chans till överrekrytering om båda parter är överens.
  • Placering: Johannelund/Lunda i Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@acaemicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Implenia har ca 700 medarbetare i Skandinavien, 8500 medarbetare i hela Europa och har ambitionen att bli Skandinaviens ledande entreprenör inom komplexa infrastrukturprojekt. Implenia startades i Schweiz där de idag är störst av alla byggbolag. Företagets målmedvetenhet ger drivkraften att anta utmaningar i form av spännande och komplexa projekt över hela Skandinavien. Detta medför ett starkt behov och önskan att utveckla och behålla både erfarna och kunniga, samt nya och engagerade, medarbetare.
Hemsida: http://www.implenia.no/se/implenia.html