Junior projektingenjör med inriktning mot anläggning

Om jobbet

Har du nyligen slutfört en ingenjörsutbildning inom anläggning? Vill du få chansen att växa tillsammans med ett drivet arbetslag som ständigt strävar efter att utvecklas? Då är rollen som projektingenjör något för just dig.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektingenjör ansvarar du för att säkerställa korrekt administration i projekt utifrån krav i ledningssystem och kontraktshandlingar. Planering, projektuppföljning och dokumentation är dina ledord och du lyckas genom att samarbeta med alla inblandade i projektet.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten som projektingenjör krävs att du slutfört relevant ingenjörsutbildning inom anläggning eller bygg på antingen högskole- eller yrkeshögskolenivå. Vidare krävs att du har körkort så att du kan transportera dig mellan olika arbetsplatser och projekt.
  • Slutförd ingenjörsutbildning inom anläggning eller bygg
  • Körkort och tillgång till egen bil
Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom anläggning eller bygg är det väldigt uppskattat. Så också kunskap om MER och AMA. Godkända resultat från de entreprenadjuridiska kurserna AB04 och ABT06 är meriterande.
  • Yrkeserfarenhet inom anläggning
  • MER och AMA
  • AB04 och ABT06
Som person behöver du vara tekniskt kunnig och driven. Du behöver god social kompetens för att både kunna kommunicera med såväl kollegor som entreprenörer och beställare.

Villkor

Arbetsort; Stockholm Syd
Arbetstider; Heltid. Måndag - torsdag 06:30-16:00 och fredagar 06:30-13:00
Tillträde; Enligt överenskommelse
Lön; Enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 076-199 81 41

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Företaget är en av de största anläggningsentreprenörerna i Sverige och deras fokus ligger på Mälardalsregionen. De erbjuder entreprenad inom grundläggning, sprängning, schakt, infrastrukturer som vägar, broar och trottoarer, vatten och avlopp samt miljö-, konstbyggnad och markplanering.

Företaget har funnits sedan 2002 och har i dagsläget fem olika kontor runt om i Sverige. Drygt 320 personer arbetar inom bolaget som ständigt strävar efter intern utveckling och nöjda kunder.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.