Junior programmerare till vår kund i Norrtälje

Framtiden · Data & IT · 9 jan

Om jobbet

Är du kreativ och vill arbeta som programmerare i Norrtälje? Då är detta tjänsten för dig. Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som programmerare kommer du att arbeta med företagets kunder och hjälpa dem att bygga säkra och effektiva lösningar. Företaget har flera riktigt intressanta projekt och kunder. Du kommer att få stöd av erfarna kollegor och allt eftersom kommer du på egen hand ha möjlighet till att ansvara för egna projekt gentemot kund. Man kommer att sitta mesta dels på kontoret men kan även förekomma en del möten ute hos kund.

Din profil

Krav:
- Relevant utbildning inom programmering/IT.

Meriterande:
  • Java, SQL, databaser.
  • Programmering som fritidsintresse.
Som person förväntas du ha förmågan att se helheten och vara intresserad av problemlösning. Vidare ska du vara kreativ, initiativrik och våga komma med nya idéer.

Villkor

Ort: Norrtälje
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8-17 med flextider

Urval sker löpande så sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Norrtälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Vår kund har ett genuint affärskunnande och ett gediget IT-kunnande. De skapar helhetslösningar som underlättar för deras kunders vardag och förbättrar deras lönsamhet. Tre av deras viktigaste ledord är flexibilitet, snabbhet och engagemang i deras relation till kunderna.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.