Junior programmerare C++ till ITbolag med härlig kultur!

Maxkompetens · Data & IT · 30 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en junior programmerare med inriktning C++. Vår kund är ett IT-konsultbolag som bl.a. arbetar med avancerad systemutveckling och de utvecklar, integrerar och förvaltar affärs- och säkerhetskritiska system för kundföretagen. Företaget är ett dotterbolag till ett stort och brett konsultbolag som har drygt 1500 medarbetare i fem Europeiska länder.
Vår kund har sin bas i Stockholm och är med sina ca 20 anställda nischad mot försvarssektorn och det är därför ett krav för denna tjänst att du har svenskt medborgarskap.

Arbetsplatsen har en trevlig och trivsam miljö där medarbetarna gärna umgås med varandra. Företaget satsar mycket på de anställda vilket innebär både goda förmåner, trevliga sociala aktiviteter och stora utvecklingsmöjligheter. Efter att du blivit upplärd i din roll som programmerare finns möjligheter att utvecklas vidare inom produktutveckling, programmering eller som konsult.

Som junior programmerare kommer du att arbeta med att utveckla applikationer och program till kundföretag. Du kommer att arbeta inom olika projekt, både korta och långa, och du kommer att vara delaktig i hela processen från design till utveckling och slutligen testning.

Din profil
Vi söker dig som är färdig civil- eller högskoleingenjör med kunskaper i programmering. Du måste ha mycket goda kunskaper i programmering av C++ i Microsoft miljö. Tjänsten kräver ingen tidigare arbetslivserfarenhet, vi tror därför att du är i början av din karriär och söker en möjlighet att komma in i ett stort, känt företag som kan ge dig möjligheter att utvecklas i din kompetens och karriär.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person bör du vara nyfiken och ödmjuk inför andras kompetens men samtidigt driven nog att kunna bidra med dina egna kunskaper. Du är noggrann i ditt arbete och duktig på att anpassa dig till förändringar.
Eftersom företaget arbetar mycket med bl.a. försvarsmakten ställs krav på svenskt medborgarskap för tjänsten. Ett utdrag ur belastningsregistret kan komma att göras i samband med anställning.

Vill du få den otroliga möjligheten att komma in i ett stort, internationellt, känt företag som satsar på sin personal och där du får ha kul på jobbet? Ansök då direkt! Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ber vi dig vara snabb in med din ansökan!

Start: Omgående/efter överenskommelse
Arbetsplats: Centrala Stockholm
Arbetstid: Flextid, 8 timmar/dag
Lön: Individuell lönesättning

Ansök via vår hemsida genom att klicka på knappen "sök jobbet". Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.
Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Mejla eller ring Emma von Richthofen, 073-4248582

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.