Junior produktionsmedarbetare till företag inom grafisk produktion

Om jobbet

Är du i början av din karriär och vill ha ett utvecklande och brett jobb inom lager och produktion? Är du flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du jobba på ett spännande företag där du får möjlighet till utveckling? Ta då möjligheten och sök tjänsten som produktionsmedarbetare till vår kund Bording MAILIT.
Inledningsvis rör det sig om ett konsultuppdrag på 6 månader. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns stor chans till överrekrytering direkt till kund.
Vi tillämpar löpande urval i processen, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en produktionsmedarbetare på 6 månader. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns stor chans till överrekrytering direkt till kund.
Bording MAILIT hanterar all typ av digital kommunikation såsom e-mail marketing, SMS marketing, webb, sociala medier etc. genom hela kedjan från utskick till responshantering. I deras egen produktion har de en toppmodern maskinpark där de gör all typ av direktreklam i tryckt form. Kunden är i en expansiv fas och behöver därför förstärkning av en hungrig person som vill vara med på deras fortsatta resa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare jobbar du med att upprätthålla den dagliga verksamheten samt leverera hög service till både interna och externa kontakter. Rollen som produktionsmedarbetare är bred då den innefattar både jobb på lagret, i printen och i produktionen. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på var behovet finns för dagen.
Det kan också förekomma administrativa uppgifter som att beställa papper och delar till maskinerna.

Du kommer till exempel att:
 • Upprätthålla pågående produktion
 • Köra printrar
 • Köra kuvertmaskin
 • Beskära printat material
 • Ha extern kontakt med service och maskinleverantörer
 • Packa och plocka i lagret
Vi söker dig som

Vi söker dig som nyligen har tagit examen från gymnasiet och är relativt ny på arbetsmarknaden. För den här tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Som person ser vi gärna att du är en bra lagkramrat och ser möjligheten att jobba i ett team. Du behöver vara nyfiken, flexibel och visa intresse för nya arbetsuppgifter. Samt att du behöver visa god samarbetsförmåga och ha en ödmjuk, prestigelös och positiv inställning. Vi tror också att du är flexibel och självgående i ditt arbete och vill leverera hög service.

Det är meriterande om du har:
 • Truckkort
 • Erfarenhet av grafiskt arbete
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid i 6 månader med chans till överrekrytering
 • Placering: Norsborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

BordingMAILIT är ett modernt, komplett kommunikationsföretag som i huvudsak arbetar med att leverera tjänster och produkter som utvecklar deras kunders relationsmarknadsföring. De jobbar med databaslösningar såsom kundklubbar, medlemsregister eller andra informationskällor genom både standardiserade kommunikationsverktyg men också med helt kundanpassade lösningar.

De hanterar all typ av digital kommunikation såsom e-mail marketing, SMS marketing, webb, sociala medier etc. genom hela kedjan från utskick till responshantering. Vi har lång erfarenhet av grafisk produktion. I deras egen produktion har de en toppmodern maskinpark där de gör alla typer av direktreklam i tryckt form. De hanterar även administrativa rutiner såsom fakturor, räntebesked, påminnelser etc. och totalt producerar de ca 40 miljoner postala försändelser per år.