Junior processingenjör till ledande teknikkonsultbolag

Framtiden · Bygg & Hantverk · 19 dec

Om jobbet

Har du ett helhetsperspektivoch är noggrann? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som processutredare kommer du tidigt in i projekten där du lägger fram förslag på alternativa lösningar, uppdragen är inom renings- och vattenverk. Inom uppdragen kommer du hjälpa kund med förslag gällande utbyggnad, förändringar som behöver göras samt utveckling, du kommer även skriva rapporter och funktionsbeskrivningar.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du:
  • Är civilingenjör inom miljö och vatten eller annan relevant utbildning.
  • Praktisk erfarenhet av renings- och vattenverk t.ex. sommarjobb eller exjobb.
  • Talar och skriver svenska obehindrat.
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom renings- och vattenverk.

Du behöver vara ansvarsfull och noggrann. Vidare behöver du vara problemlösare, ha ett helhetsperspektiv och vara kundfokuserad.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Stockholm.
Omfattning: Heltid.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vårt kundföretag är Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. De bedriver även verksamhet internationellt. De är nu ute efter tillväxt inom området för miljö där deras uppdrag omfattar utredning, analys och projektering inom vatten, avlopp, avfall, förorenad mark samt miljöledning. Du kommer att arbeta inom området miljö och ingå i ett team som idag består av 11 medarbetare, (främst specialister och uppdragsledare).

Hos vår kund får du som medarbetare goda möjligheter till utveckling genom deras utbildningspaket, interna karriärmöjligheter och genom ett utökat individuellt ansvar för dig som önskar det. Du kommer att vara en del i ett glatt team av medarbetare där man värdesätter trivsel, engagemang och ansvar.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.