Junior Platschef/Arbetsledare med siktet inställt på personlig- och kompetensmässig utveckling

Om jobbet

Har du mellan 1-3 års erfarenhet av arbete med samordning eller projektledning inom byggbranschen? Vill du fortsätta din karriär inom ett mindre företag där det finns utvecklingsmöjligheter att på sikt få ha helhetsansvaret för projektledningen? Vår kund Entreprenadgruppen söker efter en ansvarstagande projektledare som kommer att arbeta med samordning under bygget av förskolor till I Ur och Skur. Du kommer att arbeta på platser som Håbo, Huddinge, Upplands-Bro och Malmö. Sök tjänsten idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Entreprenadgruppens räkning en Junior Platschef/Arbetsledare som skall ha det övergripande ansvaret ute på anläggningarna under pågående projekt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Entreprenadgruppen.

Arbetsuppgifter

Som Junior Platschef/Arbetsledare kommer du arbeta med att koordinera och se till att allting flyter på ute på bygganläggningarna. Vår kund har projekt över stora delar av Sverige och din arbetsdestination kommer att variera, projekten pågår under cirka 3 månader, med hänsyn till förseningar. Du kommer att samarbeta nära de ansvariga projektledarna men vara ensam ansvarig för samordningen. I rollen kommer du att hantera all dokumentation, genomföra miljö- och säkerhetsronder med de anställda samt hantera beställningar på produkter och material som saknas till bygget. Du kommer att få en gedigen introduktion till arbetet och kommer att gå bredvid under ett av deras byggen. Du kommer att arbeta på projekt i hela Sverige och kommer att vara borta måndag till fredag, företaget står självklart för boende under denna period.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för samordning och arbetsledning
 • Lägga upp tider för schema och tidsplanering
 • Ha ett informativt ansvar gällande förändringar på bygget
 • Ansvara för logistik och beställningar av material som tillkommer under byggets gång.
 • Hantera dokumentation såsom, bygghandlingar, ritningar, beställningar och tillstånd
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en mindre organisation med stora utvecklingsmöjligheter. På sikt har du möjligheten att få vara ensam ansvarig för projekten. Du kommer få arbeta tillsammans med erfarna och skickliga projektledare som har en möjlighet att ge dig stöd i processerna till en början.

Vi söker dig som
 • Har en YH-utbildning alternativt universitetsutbildning med inriktning mot bygg eller anläggningar. Alternativt en högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis el, VVS, bygg eller maskinteknik. Har du erfarenhet men ingen utbildning så kan detta väga upp.
 • Har mellan 1-3 års erfarenhet av arbete med samordning/arbetsledning/projektledning inom byggbranschen. Vi ser även att du kan ha arbetat dig uppåt inom byggbranschen för att skaffa dig en motsvarande erfarenhet.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att genomföra miljö- och säkerhetsronder. Om du saknar denna erfarenhet kommer vår kund kunna tillgodose dig med rätt utbildningar för at bli behörig.

Som person är du kommunikativ och ansvarstagande, du tar gärna på dig rollen att leda och koordinera på arbetsplatsen. Du har en god förmåga att hålla kolla på olika moment och uppgifter samtidigt och ser till att inget faller mellan stolarna. Vidare är du en person som gärna driver på arbetet självständigt, du tar gärna emot direktiv men tar gärna egna initiativ när planerna förändras. Utöver detta har du pondus och är en medarbetare med skinn på näsan som inte räds för att ge din åsikt och stå upp för den.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: I enlighet med kraven på erfarenhet
 • Placering: Utgångpunkt från kontoret i Bromma. Du kommer under projekten att arbeta på deras olika anläggningar. I dagarna startar de ett projekt i Håbo, Upplands-Bro och även snart i Malmö. Vår kund är även flexibel för att du skall kunna jobba dina timmar mellan måndag- torsdag om detta passar din livssituation bättre.
 • Kontaktuppgifter: Linn Heuberger
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Entreprenadgruppen är ett byggföretag som vill kunna leverera precis de resurser som du behöver. Entreprenadgruppens idé är att sätta ihop rätt mängd hantverkare med rätt kombination av kunskaper för just ditt byggprojekt på det mest ekonomieffektiva sättet och med full kvalitet hela vägen. De samlar ihop de entreprenörer som de tycker håller måttet i sin bransch. Rätt kontakter ger dem kapacitet att åta totalentreprenader. Deras nätverk är byggda under många år, kompletta med kunskap i alla branscher som behövs. Det innehåller bland annat arkitekter, markplanerare, byggnadssnickare, murare, plattsättare, rörmokare och elektriker.