Junior Office Consultant

Om jobbet

Om tjänsten

Kontor / Administration / Reception / Kundtjänst / Växel / Internservice / Heltid / Stockholm / Service

"Det bästa med att vara konsult är att jag får träffa så många olika människor och får en bred kunskap. Under tiden jag har varit konsult har jag utvecklats väldigt mycket som människa, just för att den ena dagen är inte den andra lik." - Emma, konsult.

Vill du också känna att du utveckals som person varje dag i ditt arbete? Är du hungrig på att lära dig nytt och vill sätta en merit på CV:t? Då tror vi att detta är tjänsten för dig! I rollen som junior office consultant får du stora möjligheter att nätverka och arbeta inom flera olika branscher - perfekt för dig som vill skapa ett stort kontaktnät inför framtiden!

Arbetsuppgifter

Som junior office consultant blir du utbildad på ca tio olika företag där du arbetar inom reception, kundtjänst eller internservice. Du arbetar sedan ute hos de kunder där du är utbildad och får på så sätt stor inblick i olika företag och deras arbetssätt. Den röda tråden i rollen är service och professionellt bemötande och du ges stora möjligheter att utvecklas i din roll genom bland annat interna utbildningar hos oss på KFX HR-partner.

I rollen kommer du exempelvis:
  • Bemöta, ta emot och hänvisa kunder rätt
  • Koppla samtal i växel
  • Besvara frågor från kunder via telefon och mail
  • Montera och flytta möbler
  • Ansvara för att lokaler och konferensrum är snyggt och prydligt iordningställda
  • Stötta övrig personal med administration
  • Koka kaffe och dela ut post
Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du tidigare erfarenhet av service, exempelvis från butik eller restaurang. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med administration, reception eller kundtjänst. Vi lägger stor vikt vid personlighet och för att passa i rollen ser vi att du är strukturerad, stresstolerant och serviceminded. Du är social, kommunikativ och inger ett professionellt intryck. Vidare drivs du av att lära dig nya uppgifter och är självständig samtidigt som du trivs att arbeta i nära samarbete med andra.

Övrigt

Arbetet innebär en heltidsanställning på tillsvidarebasis hos oss på KFX HR-partner men du kommer arbeta som konsult ute hos våra kunder i Stockholmsområdet. Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att söka tjänsten idag!

För frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på 08-663 99 00.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

KFX är en kunnig och seriös HR-partner som arbetar för att bli branschens bästa arbetsgivare.

Våra kunder är alltifrån "lilla byrån på hörnet" till stora multinationella bolag och verksamma i flera olika branscher; IT, försäkringar och bilbranschen till spelutveckling, media och arkitektur.