Junior montör/installatör till framstående bolag inom säkerhetssystem

Om jobbet

Nu är vi på jakt efter en driven och social person som vill visa framfötterna på ett litet bolag som arbetar med med avancerade säkerhetssystem inom passagekontroll, inbrottslarm och videoövervakning till bland annat investmentbanker och kärnkraftverk. Är det du? Sök då redan idag! Urval sker löpande. Kontoret är i Kista.

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds en varierande och utvecklande roll hos vår kund. Under din inledande period kommer du att få inblick i verksamheten och följa med dina kollegor för att förstå och lära dig, med tiden kommer du få ta mer och mer ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår installationer, driftsättning, service och underhåll av integrerade säkerhetssystem samt att initialt sätta upp ett testsystem. Du kommer även arbeta med bland annat granskning, dokumentering, och genomgång av olika filer. Så småningom kommer du få chans att hålla utbildningar och resa i tjänsten.

Din profil

Vi ser gärna att du har en utbildning som montör, installatör, tekniker eller liknande. Det är viktigt att du är en positiv, glad och händig person med stort teknikintresse som ser långsiktigt på en anställning och som vill bidra och utvecklas. Du får väldigt gärna vara i början av din karriär!

Krav:
  • relevant utbildning
  • händig
  • b-körkort
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • goda kunskaper i Officepaketet
meriterande:
  • databashantering
  • kunskaper inom elektronik
  • kunskap inom PLC
  • erfarenhet av nätverk
Villkor

Start: Omgående
Ort: Kista, resor kommer att förekomma
Arbetstider: kontorstider

För denna tjänst måste du vara svenbsk medborgare. Vid en anställning kommer en typ av säkerhetsprövning genomföras varför du inte får förekomma i belastningsregister eller liknande.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vår kund arbetar med avancerade säkerhetssystem inom passagekontroll, inbrottslarm och videoövervakning. Företaget är unika och framstående inom sin bransch och har stora kunder inom bland annat kärnkraft, investmentbanker och medicinföretag. Företaget har även nära samarbete med olika partnerföretag vid större installationer och arbeten. Du kommer sitta på kontoret i Kista tillsammans med fyra andra dedikerade personer men hela Europa kan komma att bli din arbetsplats framöver. Du erbjuds en karriär inom ett framstående bolag som kommer växa mycket framöver. Du erbjuds även flex, sjukförsäkring, dator och mobil, bland annat.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.