Junior person med intresse för teknik och säkerhetsbranschen sökes!

Om jobbet

Vill du specialisera dig inom säkerhetsbranschen? Har du ett stort teknik intresse och väntar på att få chansen? Vill du bli en del av ett litet bolag med chans till resor och utveckling utöver det vanliga? Då har vi rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som säkerhetstekniker få chansen att utvecklas till specialist inom avancerade passersystem. Arbetet är varierat men du kommer bland annat få arbeta med felsökning, installationer, driftsättning, service- och underhåll av integrerade säkerhetssystem med både passer-, larm- och videoövervakningsystem. Kunderna är varierade både runt om i Sverige men även runt om i Europa. Till en början kommer du att få utbildning och upplärning kring de olika systemen och du kommer få utföra jobben med en mer erfaren säkerhetstekniker vid din sida.

Din profil

Krav:
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande:
  • Databashantering
  • Kunskaper inom elektronik
  • Kunskap inom PLC
  • Erfarenhet av nätverk
Som person brinner du för teknik, du trivs med problemlösning och gillar att hitta lösningar. Du är en händig person som trivs med både skrivbordsjobb och arbete med hela kroppen. Du trivs i roller som ger dig mycket eget ansvar och har därmed driv och är strukturerad i ditt arbete. Du trivs med att resa och vill ta nästa steg i din karriär som kan ta dig hur långt som helst!

Villkor

Start: Omgående
Ort: Kista, Stockholm
Arbetstider: Måndag-fredag 8-17 med flextid, resor kommer att förekomma

För denna tjänst måste du vara svenbsk medborgare. Vid en anställning kommer en typ av säkerhetsprövning genomföras varför du inte får förekomma i belastningsregister eller liknande.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0761606304

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 apr

Om företaget

Vår kund arbetar med avancerade säkerhetssystem inom passagekontroll, inbrottslarm och videoövervakning. Företaget är unika och framstående inom sin bransch och har stora kunder inom bland annat kärnkraft, investmentbanker och medicinföretag. Företaget har även nära samarbete med olika partnerföretag vid större installationer och arbeten. Du kommer sitta på kontoret i Kista tillsammans med fyra andra dedikerade personer men hela Europa kan komma att bli din arbetsplats framöver. Du erbjuds en karriär inom ett framstående bolag som kommer växa mycket framöver. Du erbjuds även flex, sjukförsäkring, dator och mobil, bland annat.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.