Junior mätningstekniker till företag i södra Stockholm

Om jobbet

Har du nyligen tagit examen från ett mättekniskt program? Har du dessutom erfarenhet av anläggnings- eller byggbranschen? Då är du personen vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som mättekniker erbjuder en varierande vardag! Du får möjlighet att vara ute på olika arbetsplatser och sköta utsättning av mått med underleverantörer och räkna på mängder utefter indata. Vidare kommer du granska ritningar och göra förberedelser inför kommande projekt och utmätningar.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten som mättekniker krävs att du slutfört en mätteknisk utbildning antingen på högskole- eller yrkeshögskolenivå. Vidare krävs att du har körkort så att du kan transportera dig mellan olika arbetsplatser och projekt.
  • Slutförd mätteknisk utbildning
  • Körkort och tillgång till egen bil
Eftersom en stor del av arbetet utförs med hjälp av beräkningar på datorer är det viktigt att du har god datavana. Det är meriterande om du kan mängdberäkningsprogram som GEO eller CAD. Även kunskap om MER och AMA är meriterande.
  • Mängdberäkningsprogram
  • MER och AMA
Som person behöver du vara kommunikativ och noggrann. Du behöver god social kompetens för att både kunna förstå och förmedla den kunskap som medarbetare och andra aktörer efterfrågar.

Villkor

Arbetsort; Stockholm Syd
Arbetstider; Heltid. Måndag - torsdag 06:30-16:00 och fredagar 06:30-13:00
Tillträde; Enligt överenskommelse
Lön; Enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 076-199 81 41

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Företaget är en av de största anläggningsentreprenörerna i Sverige och deras fokus ligger på Mälardalsregionen. De erbjuder entreprenad inom grundläggning, sprängning, schakt, infrastrukturer som vägar, broar och trottoarer, vatten och avlopp samt miljö-, konstbyggnad och markplanering.

Företaget har funnits sedan 2002 och har i dagsläget fem olika kontor runt om i Sverige. Drygt 320 personer arbetar inom bolaget som ständigt strävar efter intern utveckling och nöjda kunder.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.