Junior marknadsassistent med kunskaper i indesign

Om jobbet

Är du en ambitiös student i början av dina studier som är på jakt efter ett utmanande extrajobb inom marknadsföring? Här är då jobbet för dig som har kunskaper i InDesign och har viss erfarenhet inom området! Det gäller också att du har ett relativt fritt schema då du kommer att arbeta 2 heldagar i veckan i Sollentuna.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Visuteams räkning en marknadsassistent med start omgående. Uppdraget är på deltid och det är meningen att du som student ska klara av studierna samtidigt. Vi ser dock att du har ett flexibelt schema och kan cirka 2 heldagar i veckan.

Visuteam arbetar med marknadsföring och försäljning av visuella kommunikationsprodukter. Majoriteten av Visuteams kundföretag finns inom den grafiska industrin och kontorsfackhandeln. Företaget har funnits i drygt 20 års tid, har sex stycken anställda och sitter i mycket fina lokaler i Sollentuna strax norr om Stockholm.

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Visuteam.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du att arbeta självständigt med marknadsföringen på företaget. Du kommer exempelvis att arbeta med utformning och textbearbetning av produktblad, kataloger och tekniska dokument. I din roll kommer du även ansvara för företagets marknadsföring inom sociala medier samt arbeta med uppdatering av hemsidan och webshoppen. Du kommer även att arbeta med översättning av marknadsföringsmaterial. Arbetet kräver stor självständigt och du kommer få utrymme till att vara kreativ och lägga fram innovativa idéer på hur företaget på bästa sätt kan utveckla sin marknadsföring.

Detta är en mycket bra möjlighet att vid sidan om dina studier arbeta med marknadsföring och webb i praktiken och därigenom få värdefulla erfarenheter och referenser för framtiden.

Vi söker dig som

Är student med minst ett år kvar av dina studier då Visuteam ser långsiktigt på detta uppdrag. Du ska studera marknadsföring, kommunikation eller liknande. Vi ser att du har ett stort intresse av området och det är meriterande om du har uppdaterat webbsidor samt utvecklat tryckmaterial tidigare. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska eftersom du kommer att arbeta med att producera texter på båda dessa språk. Det är även ett krav att du har kunskaper i InDesign, Photoshop och MS-Office.

Som person är du driven och ambitiös person som är utvecklingsfokuserad och målinriktad. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ, har god problemlösningsförmåga samt ett kreativt arbetssätt.

Övrig information
  • Start: omgående enligt överrenskommelse
  • Omfattning: 2 heldagar i veckan
  • Lön: Enligt överrenskommelse
  • Placering: Sollentuna
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.