Junior löneadministratör / HR-adminstratör sökes omgående

Om jobbet

Palm & Partners söker nu för kunds räkning en energirik, glad och positiv löneassistent till stort företag i Solna.

Tjänsten är perfekt för dig som är nyutbildad inom lön och nu vill utvecklas vidare inom yrket.

Du kommer arbeta heltid som konsult via Palm & Partners under ett par månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten tillträdes så snart som möjligt och företaget sitter i fräscha lokaler i Solna.

Urval och intervjuer sker löpnade, välkommen med din ansökna redan idag.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer assistera den befintliga lönegruppen i lönkedjan, exempelvis lönekörningar, bankfiler, pension, tidsrapportering med mera.

Utbildning
För att lyckas i rollen som junior löneassistent ser vi att du har en relevant utbildning inom lön och längtar nu efter att få komma ut och arbeta inom löneyrket. Du är en person som sprider positiv energi i grupper och har en hög servicekänsla. Tjänsten erbjuder dig en möjlighet att snabbt bredda dina kunskaper inom lön i och med den stora och kompetenta arbetsgruppen.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i den här rollen så tror vi at du är nyfiken, lätlärd och positiv.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.