Junior Kontorschef med intresse för finans till Svea Exchange!

Om jobbet

Är du en trygg ledare med kundfokus och stark egen drivkraft? Trivs du med att motivera och engagera andra för att tillsammans uppnå gemensamma mål? Då kan det vara dig vi söker till Svea Exchange!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Svea Exchanges räkning en engagerad och trygg Kontorschef till ett av deras kontor på Klarabergsgatan i Stockholm city.

Som kontorschef kommer du att vara ansvarig för ett av företagets kontor i city och ha personalansvar för kontorets fem medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos företaget.

Arbetsuppgifter

Som kontorschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten på kontoret. Detta ansvarsområde är brett och innefattar marknadsaktiviteter, resultat- och budgetansvar samt personalansvar för kontorets fem medarbetare, där bland annat regelbundna medarbetar- och lönesamtal ingår. Du kommer också att ansvara för rekryteringen av nya medarbetare till kontoret och säkerställa att nya medarbetare erbjuds en bra introduktion till arbetsplatsen och arbetsuppgifterna.

Till en början kommer du att få gå bredvid en kontorschef på ett annat kontor för att få den de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för marknadsaktiviteter som rör kontoret
 • Ha resultat- och budgetansvar för ditt kontor
 • Ha personalansvar för kontorets i dagsläget fem medarbetare
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap och som nu vill få möjligheten att komma till ett roligt företag som är ledande inom sin bransch. Du är en van ledare och trygg i ditt ledarskap, en förmåga som du skaffat dig genom tidigare erfarenhet från ledande positioner. Du har en hög affärsmässighet och tänker proaktivt i allt du gör.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis sälj eller ekonomi alternativt har motsvarande erfarenhet från arbetslivet
 • Har 2-4 års erfarenhet från en liknande ledande roll som innefattat personalansvar
 • Har arbetat med försäljning och marknadsföringsaktiviteter tidigare
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då du kommer att använda dig av båda språken på daglig basis
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att jobba med försäljning eller i en verksamhet som arbetar kundfokuserat.

Som person är du utåtriktad med en prestigelös inställning och trivs med att ha många olika kontaktytor såväl internt som externt. Kreativitet och engagemang krävs för att driva kontoret framåt samt att tillsammans med dina medarbetare skapa en framgångsrik verksamhet. Det är viktigt för dig som Kontorschef att kunna motivera och utveckla medarbetare för att skapa ett engagerat lag som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. För att lyckas i rollen krävs att du har en stark egen drivkraft och ett affärsmässigt tänk, samtidigt som du är ödmjuk och tycker om att arbeta lagorienterat. Då verksamheten är kundorienterad så kommer din känsla och förståelse för kundnytta och kundservice att vara en viktig del i att bli framgångsrik i rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstider: Vardagar kl. 9-17.30, helg 10-16. Kontorschefen förväntas arbeta minst en helgdag i månaden
 • Placering: Klarabergsgatan, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Maria Gunnardo, rekryteringsadministratör tel. 08 522 589 02 eller recruitmenstockholmsyd@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmenstockholmsyd@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Butik
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Svea Exchange arbetar med banknära tjänster och har många ombud runt om i landet. Företaget erbjuder vardagsnära tjänster och håller en hög servicenivå.