Junior konsult inom finans och IT

Framtiden · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Har du intresse för finans och IT och vill arbeta i en roll som konsult? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konsult hos vår kund kommer du att ingå i ett konsultteam som arbetar mot finansbranschen. Det finns möjligheter att jobba både in house och också att sitta ute hos företagets kunder och utveckla deras verksamheter. Här har du som vil jobba som konsult i finans och IT branschen en spännande möjlighet.

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom teknisk fysik.
  • Goda kunskaper inom programmering i exempelvis språken Java, C#, .Net.
  • Intresse för finans och har läst finanskurser under studietiden.
Meriterande:
- 0-2 års erfarenhet.
Som person är du social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med andra människor.

Villkor

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vår kund är ett ledande företag som specialiserar sig mot finansbranschen och skräddarsyr mjukvara till sina kunder. Det finns en gedigen erfarenhet av detta i företaget och de har varit verksamma i över 30 år. Konsulterna som jobbar i företaget utvecklar och förser kunderna med aktuella och korrekta lösningar, där produkten kommer till användning på bästa sätt för användarna. Kunden sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.