Junior Kommunikatör till världsledande IT-företag

Adecco Sweden AB · Marknadsföring · Sista dagen!

Om jobbet

Har du erfarenhet av intern och extern kommunikation? Är du en självständig och initiativtagande? Då har vi på Adecco Office&HR tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som Kommunikatör kommer du att genomföra och planera olika kommunikationsaktiviteter både internt och externt. Externt kommer du ha en kontinuerlig dialog med olika mediebyråer, arbeta med CSR samt även hantera pressmeddelanden. Internt kommer du ansvara och hantera de interna kanalerna såsom Yammer, email, interna tv kanaler etc. Du kommer även stötta chefer samt andra internmedarbetare med olika event, intranätet och blogginlägg. Vidare kommer du även vara delaktig i olika projektarbeten.
Tjänsten innebär stort eget ansvar och initiativtagande och du kommer att ges chansen till att utforma din egen roll.

Om dig
Vi söker dig med vana att skapa content och som tycker om att påverka och driva kommunikationsfrågor. Du är duktig på att etablera och bibehålla kontaktnät samt att snabbt kunna sätta dig in i nya uppgifter.

Som person är du effektiv och kan med kort varsel presentera rätt kommunikationslösningar. Du är van vid självständigt ansvara och prioritera dina arbetsuppgifter. Är du organiserad, strukturerad och har en hög social kompetens är denna tjänst perfekt för dig!

Viktigt för tjänsten:
  • 1-3 års erfarenhet från intern/extern kommunikation
  • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
Meriterande för tjänsten:
- Examen i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som anses likvärdig.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Kommunikatör är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Uppdragsperiod är till och med 30e juni 2017 med placering i Kista. För rätt person finns stora möjligheter till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson, peder.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.