Junior IT-tekniker till hotell i Stockholm!

Framtiden · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Har du ett IT-intresse och är på jakt efter ett utvecklande arbete? Sök då jobbet redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som It-tekniker kommer du att arbeta med den dagliga driften kring all teknik på hotellet. Det kan vara allt i från att se till att kassan är igång till att kortsystemet fungerar till rummen, konferensrum fungerar. Andra arbe3tsuppgifter är att uppdatera datorer, felsöka skrivare.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning inom IT
  • Har ett IT-intresse
  • Har kunskaper inom Windows OS och Mac OS
  • Har kunskap om datorhårdvara
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du extrovert och gillar kundkontakt.

Meriterande krav:
  • Truckkort eller skylift
  • Förvaltarutbildning
Som person är du social, självgående och har en hög ansvarskänsla.

Villkor

Ort: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 75 %, mån-fre 7:30-13:30

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Cassandra Klang, 072-3014035

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund ligger i hjärtat av Stockholm, på gångavstånd från Strindbergmuseet och Handelshögskolan i Stockholm. Företaget är ett hotell som har cirka 40 medarbetare, hotellet består av 143 rum samt 10 konferensrum. Mer information lämnas vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget