Junior inköpare till O´Learys Trademark AB

Om jobbet

Nu har du möjligheten att få bli en del av O´Learys fortsatta expansion i Sverige och internationellt. Vi söker nu en junior inköpare till O´Learys Trademarks inköpsavdelning på huvudkontoret i Stockholm. Om du har erfarenhet inom restaurangbranschen och vill arbeta i en administrativ roll med breda kontaktytor och tycker det låter spännande att succesivt få växa in i rollen som inköpare kan det här vara en bra chans för dig. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för O`Learys räkning en junior inköpare till inköpsavdelningen på fyra personer. Inköpsfunktionen hanterar alla centrala avtal för restaurangkedjan, vilket innebär en stor variation i arbetsuppgifter i en effektiv organisation där tempot är högt.

Rollen innebär ett brett kontaktnät där du har löpande kontakt med företagets restauranger och leverantörer både via mail, telefon samt på personliga möten. Du förbereder även prisanalyser och underlag samt administrerar de olika delarna i inköpsprocessen. Fokus i rollen är att säkerställa förmånliga inköpsavtal för kedjan och O´Learys ägare men det ses även som viktigt att ha roligt längs vägen!

O´Learys erbjuder en utvecklande, bred och spännande tjänst i ett bolag i stark tillväxt. Att utvecklas inom sin roll och på arbetsplatsen genom stort engagemang och en vilja att få bidra till OLearys fortsatta utveckling ser vi som en viktig del av vår framgång. Du blir en del av ett engagerat och drivet team. Kontoret om ca femtio medarbetare totalt sitter i ljusa och trevliga lokaler vid Wennergrens Center vid Norrtull.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och O`Learys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos O´Learys.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior inköpare har du en nyckelfunktion med löpande kontakter med O´Learys restauranger och leverantörer. Du förbereder och analyserar priser och underlag samt administrerar kring inköpsprocessen av främst mat och dryck. På avdelningen finns det ett testkök där du, tillsammans med andra på kontoret, är en stor del i att testa och godkänna vårt sortiment. En viktig del av tjänsten består av att kommunicera med olika funktioner så det är viktigt att du tycker det är roligt att ha många sociala kontakter i tjänsten.

Du kommer till exempel att:
 • Ha löpande kontakt med leverantörer kring priser och alternativ på artiklar, både på nationell- och på internationell nivå
 • Ta in offerter och göra prisanalyser i Excel
 • Administrera, uppdatera och arkivera avtal
 • Anordna samt delta i smaktester på kontoret
Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll med variation och som trivs i ett högt tempo och när den ena dagen inte är den andra lik. Om du dessutom, på sikt vill växa in i en roll som inköpare och få ägandeskap för dina egna leverantörsavtal, kan det här vara rätt tjänst för dig. Bolaget expanderar kraftigt och det finns möjlighet för dig, i takt med att du växer in i rollen, att få allt mer ansvar.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har ca 2-3 års arbetslivserfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter
 • Har arbetat inom restaurangbranschen, tex i köket som kock eller i annan roll
 • Har god vana och kunskap av Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då arbetet kommer att utföras både på svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Har arbetat som anbudshandläggare i grossistledet tidigare
 • Även en YH-utbildning inom logistik/inköp anses meriterande
Som person är du noggrann och strukturerad och har trots högt tempo en god förmåga att hålla ordning på parallella ärenden och projekt som är i gång. Du är vidare analytisk och duktig på siffror då rollen innebär att arbeta med en hel del data och rapporter i Excel. För att passa in i rollen och på kontoret vill vi att du trivs med ansvar samt att du är driven, noggrann, proaktiv, prestigelös och gillar högt tempo. Vi ser även gärna att du, liksom O´Learys har en passion för mat, dryck och kommunikation!

Övrig information
 • Start: önskvärt i December eller januari, vi tar dock hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm (Sveavägen 168)
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi kan även komma att tillsätta tjänsten innan annonsen är nertagen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

O´Learys grundades den 16 november 1988 då den första O'Learys Bar & Restaurant öppnade på Basargatan i Göteborg. Företaget O'Learys Trademark AB har utvecklats till en restaurangkedja med drygt 125 restauranger i elva länder. Kedjan drivs som franchiseverksamhet och ett flertal franchisetagare driver två eller fler enheter.
Merparten av restaurangerna finns i Sverige. Förutom i de nordiska länderna finns restauranger i Spanien, Singapore, Kina, Vietnam, Turkiet och Abu Dhabi. De närmast kommande etableringarna är nya enheter i Skandinavien, Asien och Mellanöstern.