Junior Inköpare till Buses & Coaches, Södertälje

Om jobbet

Scania Purchasing ansvarar för inköp av produkter och tjänster till Scanias samtliga enheter i världen.

Inköpsavdelningen Buses & Coaches, SWC, ansvarar för inköp av samtliga karossartiklar till Scanias egen komplettbusstillverkning i Slupsk, (Polen), Lahti, (Finland). Inköpsansvaret är uppdelat mellan Södertälje, Slupsk och Lahti. Vi har dessutom ett nära samarbete med Scanias Inköpsavdelning i Indien.

SW Customized Solutions där Buses & Coaches ingår, är den nya inköpsavdelningen inom Scania som samlar alla grupper närmast slutkunden. En avdelning med en enorm potential och stora möjligheter.

Sustainability är ett av Scanias ledord som ska genomsyra hela Scaniaffären så nu när Scania lanserat den nya lastbilen är det dags för Buss att ta ännu större plats. Vi söker dig som vill vara med och påverka framtidens bussaffär på Scania.

Inom Scania Buses & Coaches förstärker vi den globala verksamheten med en ny gemensam produktplattform. Du får som junior inköpare en unik möjlighet att bidra till att bygga en starkare inköpsorganisation inom buss.

Dina arbetsuppgifter

Att vara i händelsernas centrum och driva förhandlingar, ingå kommersiella avtal och aktivt arbeta med utvecklingen av befintliga och framtida leverantörer i enlighet med Scanias högt ställda krav kommer att bli din vardag. Du är en god relationsbyggare som trivs att jobba i team. Då du kommer att ha många internationella kontakter förutsätter vi att du tycker om att resa i tjänsten samt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör och vill lära dig jobbet som inköpare.

Vi erbjuder

För dig som är ambitiös och går in för att göra en bra prestation öppnar sig en spännande framtid tillsammans med oss. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete där det finns stort utrymme för nya idéer. Vår företagskultur präglas av öppenhet, mångfald och respekt för individen. Hos oss har du tillgång till utbildning och det finns stora möjligheter att bredda din kompetens och växa på företaget. Vi vill att våra medarbetare ska må bra både på och utanför arbetet. Därför erbjuder vi bland annat tillgång till en komplett träningsanläggning för dig och din familj.

Som anställd hos oss får du även ta del av andra förmåner som exempelvis personalbil till en förmånlig kostnad, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunchförmåner till reducerat pris och mycket mer.

För dig som bor i Stockholm och arbetar i Södertälje finns möjlighet att åka till jobbet med Scanias egen busslinje. Bussen åker från Cityterminalen och Liljeholmen och stannar direkt vid de olika arbetsplatserna i Södertälje.

Om du vill arbeta i ett positivt klimat som präglas av delaktighet och ständig utveckling är Scania platsen för dig.

Passar du in på ovanstående och känner dig lockad av att anta en riktig utmaning inom Buses and Coaches på Scania så ska du inte tveka utan söka tjänsten omgående.

För ytterligare information

Kontakta gärna Rubén Córdoba (Manager Buses & Coaches Sweden), 070-082 76 91.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Urval sker löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.