Junior Fullstack-utvecklare till Nordens ledande leverantör inom digitala beslutstöd

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Trivs du med att ta eget ansvar? Har du en förmåga att hitta de bästa lösningarna för Retrievers kunder? Vill du ha en stor möjlighet att påverka affärsområdets framtida utveckling i teknikens framkant? Som Fullstack-utvecklare hos Retriever får du möjlighet att arbeta med att designa, utveckla och implementera nya webbapplikationer samt avancerade integrationer mot nya databaser. Retriever strävar kontinuerligt efter ständiga förbättringar för att leverera tjänster i världsklass med kundupplevelsen i fokus.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Retrievers räkning en Fullstack-utvecklare. Du kommer att organisatoriskt att vara en del av Retrievers Java avdelning i Oslo med bred kompetens av webbutveckling. Du kommer att jobba i ett utvecklarpar på Stockholms-kontoret, med stor möjlighet att forma din vardag och ta egna beslut. Det kommer att finnas möjlighet till att resa mellan Stockholm och Oslo för kompetensdelning, seminarier och liknande. Retrievers internbeställare i form av produktägare och kunder kommer att finnas i Sverige, där du sitter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Retrievers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Retriever.

Arbetsuppgifter

Som Fullstack-utvecklare kommer du arbeta med stora som små projekt där fokus kommer ligga på att hitta de bästa lösningarna för kunderna. Du kommer att vara delaktig från uppstart till slutproduktion i projekten och du har själv ansvaret och möjlighet att påverka utvecklingen. Du kommer arbeta med att designa, utveckla och implementera nya webbapplikationer samt avancerade integrationer mot nya databaser.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta utvecklingen av nya tjänster och applikationer
 • Arbeta med förbättring och utveckling
 • Hitta buggar och åtgärda dem
Tjänsten passar dig som vill arbeta på en arbetsplats där de anställda arbetar mot samma mål och värderingar och där du som utvecklare kan vara med och påverka din roll. Retriever arbetar utifrån en agil arbetsmetod, därmed ser vi att du trivs med den typen av arbetsmetod. Är du villig att lära dig mer finns det även möjligheter att utveckla din kompetens inom företaget. Det är bara du själv som sätter begränsningarna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har en kandidatexamen inom IT
 • Erfarenhet av JavaScript, HTML5, CSS och Java8
 • Har förståelse för och kommit i kontakt med Angular och JQuery
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
Vidare ses det som meriterande om du har ett intresse för design och gränssnitt.

Som person är du analytisk och du har ett logiskt tänkande när det kommer till utveckling. Du har ett stort IT-intresse och du håller dig uppdaterad på de senaste teknikerna som finns på marknaden. Vidare är du självgående där du kan driva ditt eget arbete framåt och komma på nya lösningar till problem. Du besitter en stark förståelse i vad du gör och du håller en god kvalité i den kod du skriver.

Övrig information

Om du av någon anledning har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Michelle Vu, 073-644 61 03
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Retriever är Nordens ledande leverantör av mediebevakning, verktyg för redaktionell research, medieanalys och företagsinformation. Retriever ägs av TT Nyhetsbyrån och norska nyhetsbyrån NTB. Retriever har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn.