Junior förstklassig support till Axfood

Academic Work · Data & IT · 25 dec

Om jobbet

Vill du arbeta på en arbetsplats som blivit utnämnd till en av Sveriges bästa? Har du en god känsla för service och trivs i sociala arbetsmiljöer? Som juniort kundstöd hos Axfood får du vara en del av ett engagerat team och arbeta med företagets interna IT-supportavdelning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axfoods räkning en junior kundstödsmedarbetare till IT supportteamet på heltid med goda chanser till överrekrytering. Axfood är ett av Nordens största bolag inom dagligvaruhandeln och arbetar med att skapa, utveckla och driva framgångsrika matbutikskedjor. Arbetsplatsen har blivit omnämnd till Stockholms bästa, med moderna och fräscha lokaler samt en uppskattad arbetsmiljö. Här kommer du bli del i ett engagerat team!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.
Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Tjänsten som kundstöd innebär support av enklare IT-relaterade frågor till interna avdelningar inom dagligvaruhandeln. Du kommer supporta och hantera ärenden för vår kunds slutanvändare. Arbetet kommer att ske i Windowsmiljö.

Du kommer till exempel att:
  • Svara på inkommande ärenden och vara behjälplig i kundernas olika IT-relaterade ärenden, t.ex. kring kassasystem, datorer och nätverk
  • Hantera felsökningar
  • Administrera beställningar samt att agera filter gentemot andra avdelningar
Du jobbar i ett team tillsammans med andra och kommer att ha mycket interna och externa kontakter. Supportarbetet sker utifrån ett ärandehanteringsprogram.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och ser detta som en chans till ett första jobb inom IT samt för att utveckla dina kunskaper och erfarenheter inom området. Utöver ditt intresse har du även god datorvana som gör att du lätt kan sätta dig in i de problem som du kan stöta på. Förståelse av Windowsmiljö är nödvändigt då arbetet sker i detta.
Du får gärna ha jobbat inom teknisk support tidigare.

Då arbetet innefattar kundkontakter är det viktigt att du är social och förstår vikten av att ge god service. All komunikation internt och externt sker på svenska därmed krävs det att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Du känner dig bekväm med att arbeta och ge service per telefon och har även en pedagogisk förmåga att instruera personer som inte har så stor datateknisk kunskap. Som person är du initiativtagande, driven och trivs med såväl personligt ansvar som teamwork-anda.

Meriterande är att ha arbetat i dagligvaruhandel sen tidigare.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stw01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, med goda chanser till överrekrytering.

UPPSKATTAD ARBETSTID: 8-17

PLATS: Stockholm

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Axfood har som affärsidé att skapa, utveckla och driva framgångsrika matbutikskedjor, helägda eller i franchiseform. Axfood vill vara utmanaren på den nordiska dagligvarumarknaden genom tydliga och unika kunderbjudanden. Deras kärnvärderingar Butiken är scenen, Du är viktig, Vi vågar, Vi har koll och Starka tillsammans styr arbetet mot både kunder och kollegor. Vill du ta chansen att hamna på en eftertraktad arbetsplats?