Junior energiingenjör inom fjärrvärme

Om jobbet

Är du nyfiken, vetgirig och vill jobba inom energisektorn? Då är detta ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior energiingenjör kommer du att ingå i en grupp med seniora kollegor.
Arbetsområdet har en stor bredd och du kommer att medverka i projekteringsuppdrag inom fjärrvärme/fjärrkyla. Uppdragen omfattar hela kedjan från tidiga utredningar till detaljprojektering. Kontroll- och besiktningsuppdrag förekommer och man får vara en del i hela projektet.
Du kommer initialt att jobba mycket i AutoCAD och ta rygg på en senior kollega.

Din profil

För att passa in i rollen krävs det att du har en relevant utbildning inom energi med inriktning mot VA/fjärrvärme.
Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Baskunskaper i AutoCAD.

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från energi- och processindustrin från sommarjobb eller dylikt.
Körkort B.

Som person är du lättsam och social, drivs av att vilja veta och testa dig fram samt har en ödmjuk inställning. Du har kanske rest eller pluggat på annan ort och är van att fatta egna beslut i en omväxlande miljö. Din styrka är din nyfikenhet och att du gillar utmaningar. Du ser lösningar på problem och är innovativ.
Arbetet kräver ibland arbete på annan ort varför du måste kunna vara flexibel med övernattning och resor.

Villkor

Arbetstider: 8-17 med flex
Start: Januari/Februari 2017

Ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Vårt kundföretag är ett globalt teknikkonsultföretag som bland annat verkar inom områdena Byggnad, Energi, Olja & Gas, Business support och Management Consulting. I Sverige är de drygt 1500 medarbetare på ett 30-tal kontor och vill nu utöka ett av sina team inom energi med en junior kollega.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.