Junior elkraftsingenjör med projektledarambitioner

Om jobbet

Är du utbildad elkraftsingenjör? Vill du gå mot en projektledarroll på sikt? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en nyexad elkraftsingenjör till sin grupp i Stockholm.
Som junior elkraftsingenjör kommer du att jobba med flera projekt samtidig. Dessa projekt befinner sig i olika faser och tillsammans med en mer erfaren kollega ser man till att tillsammans med entreprenörer säkerställa leverans. Du kommer att få vara med i hela projektgenomföranden, jobba med kollegor med bred kompetens och utvecklas med uppgifterna.
Rollen innebär på sikt ansvar för genomförande av stora komplexa projekt eller program.

Din profil

För att passa i denna roll har du:
  • En högskoleexamen med inriktning elkraft
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
Meriterande:
  • Branscherfarenhet, t.ex. arbetat som tekniker
  • Certifiering inom projektledning
  • Kunskaper om ESA, AB 04, ABT 06, AMA och EBR
Som person har du ett genuint intresse för energi och teknik. Du gillar att skapa nya kontakter och driver gärna dina egna projekt. Du värdesätter att arbeta med mer erfarna kollegor och har en ödmjuk inställning till att se och lära. Handlingskraft och tydlighet beskriver dig som person.
Det är även viktigt att du har en administrativ ådra och kan jobba strukturerat.

Villkor

Start: januari 2017
Arbetstider: 8-17
Ort: Stockholm

Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - så vänta inte med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Elkraft
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Vår kund är ett av de största energiföretagen i Sverige och söker nu dig som vill bli en del i en av deras projektledargrupper.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.