Junior elkonstruktör till konsultföretag

Om jobbet

Vill du arbeta som elkonstruktör och har goda kunskaper i CAD? Då är detta tjänsten för dig. Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör kommer du att rita i CAD, sätta dig in i företaget, bygga en förståelse kring avdelningens affärer samt få hjälp och ta rygg på mer erfarna kollegor. Avdelningen består av 12 personer där det är blandat juniora och seniora. Du kommer även få följa med kollegor ut i olika projekt.

Din profil

Krav:
  • Relevant högskoleutbildning inom t.ex. elektroteknik eller energiteknik.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Relevant exjobb eller sommarjobb som t.ex. fastighetsskötare, elinstallatör eller fastighetsförvaltare.
  • Kännedom kring program som DIAlux, EL-VIS, FEBDOC.
  • Förståelse kring begrepp som kabeldimensionering, ljusberäkningar och tekniska beskrivningar (AMA).
  • Erfarenhet av AutoCAD.
  • Officepaketet.
Vidare ska du vara driven och engagerad. Viljan att lära sig och våga komma med idéer. Du ska även vara social och utåtriktad då du kommer att arbeta som konsult i din roll som elkonstruktör.

Villkor

Arbetstider: 8-17 med flex.
Start: I februari.

Är tjänsten som elkonstruktör något för dig? Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag. De skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling. Vår kund är idag en koncern på ungefär 1 500 medarbetare med kontor runt om i landet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.