Junior Ekonomiassistent till Internationella Engelska Skolans huvudkontor

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Internationella Engelska Skolan (IES) har skolor i 30 olika orter i Sverige och utbildning för elever huvudsakligen i årskurs 4-9. Från huvudkontoret i Täby hanteras centrala frågor gällande skolornas ekonomi och det är där du kommer in i bilden. IES har nyligen börsnoterats, vilket bidragit till att de nu söker en junior ekonomiassistent på heltid för en långsiktig anställning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Internationella Engelska Skolans räkning en junior ekonomiassistent, för en långsiktig tjänst med start under oktober/november.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Internationella Engelska Skolan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Internationella Engelska Skolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på IES kommer du att arbeta på en ekonomiavdelning med 7 andra personer och med daglig ekonomihantering. Du kommer till exempel att arbeta med bokföring, avstämningar, reseräkningar och att stämma av balanskonton. Du kommer att arbeta självständigt i många arbetsuppgifter men i nära samarbete med två andra ekonomer som har jobbat länge i rollen.

Vi söker dig som

Då du kommer att arbeta brett med ekonomifrågor ser vi gärna att du har någon typ av praktisk erfarenhet av arbetet sedan tidigare. Förslagsvis genom extrajobb eller praktik vid sidan om dina studier. Mer specifikt tror vi att du:
  • Har en kandidatexamen eller motsvarande utbildning inom ekonomi
  • Har praktisk erfarenhet och insyn i rollen som ekonomiassistent
  • Har tagit självständigt ansvar för en process eller arbetsuppgift på en tidigare arbetsplats
  • Innehar ett stort driv och intresse för att lära dig mer inom ekonomiområdet!
  • Är flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift (detta då lärarna och administratörerna på skolorna kan vara helt engelskspråkiga, samtidigt som kollegorna på ekonomiavdelningen är svenskspråkiga)
Du som söker den här tjänsten är noggrann och frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Du är ödmjuk men samtidigt ansvarstagande och villig att lära. Din framåtanda och ditt driv och intresse för ekonomi tar dig framåt i arbetet!

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stw01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

Övrig information
  • START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
  • UPPSKATTAD OMFATTNING: Tillsvidare
  • PLATS: Nytorpsvägen 5, Täby
  • ARBETSTID OCH ÖVRIGT: Internationella Engelska Skolan erbjuder dig förmåner som bl.a. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pedagogisk lunch, vilket innebär att du äter din lunch bland elever som går på skolan belagd i samma byggnad. Därav är din arbetstid förlagd till 08:00-16:00.
  • URVAL: Sker löpande
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Internationella Engelska Skolan Sverige AB är en börsnoterad utbildningskoncern med internationell profil, där undervisning sker på både engelska och svenska. De har i dagsläget ca 21 000 elever, huvudsakligen i årskurs 4-9, och tack vare sin internationella inriktning har personalen olika ursprung vilket gör det till en spännande och lärorik arbetsplats med mycket olika input. Skolan lägger stor vikt vid att erbjuda en säker och gynnsam miljö för både lärare och elever. För att läsa mer om skolan, gå in på deras hemsida, alternativt läs Internationella Engelska Skolans egna engelska företagsbeskrivning nedan.

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US.

Over 21 000 students are currently enrolled in our 30 schools around the country, mainly grades 4-9 in Grundskolan.

IES is the largest free school organization in the compulsory school system in Sweden. The company has a turnover of nearly 2 billion SEK (2015-16) and employs around 2 200 members of staff. It is in a phase of rapid expansion.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se.