Junior ekonomiassistent sökes till ledande språkföretag!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Läser du ekonomi och är i början av dina studier? Söker du ett meriterande extrajobb? Då kan det vara dig vi söker!
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i centrala Stockholm. Vår kund är ett ledande språkföretag med tjänster inom översättning, tolkning och språkutbildning. De erbjuder ett arbete i en stimulerande miljö och deras huvudkontor ligger beläget på Östermalm i Stockholm. I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att avlasta den ordinarie personalen med enklare ekonomi- och administrativa arbetsuppgifter. Det kommer bland annat innebära
  • Ordermatchning
  • Kontering av leverantörsfakturor
  • In- och utbetalningar
  • Telefon- och mailkontakt med kunder
Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor på Östermalm. Uppdraget startar omgående med deltidsarbete vid sidan av dina studier. Du bör vara tillgänglig för arbete minst 2 heldagar i veckan och mer under december.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har minst 1 år kvar på dina studier inom ekonomi. Som ekonomiassistent hos vår kund är du en ambassadör för avdelningen och bolaget både internt och externt. Vi söker därför en person som är framåt, social och ordningsam. Det viktigaste för denna tjänst är att du är lyhörd, engagerad och öppen för att lära dig. Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!