Junior databasutvecklare (DBA-utvecklare) till Ving!

Ving · Data & IT · 8 jan

Om jobbet

Vill du jobba i en central roll mot flera av Vings webb-produkter? Det får du som junior databasutvecklare (DBA-utvecklare) hos Ving i Stockholm.

På Ving får du jobba nära användarna med att bygga lösningar som stödjer affären. Här får du jobba agilt med snabba releaser med fokus på en spännande produkt - resor!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Tekniknära roll där det finns interna meetups för olika intresseområden
  • Ett agilt arbetssätt med Continuous delivery
  • Parprogrammering
  • Testdriven utveckling
  • Fantastiskt kul bransch med bra förmåner (bland annat personalrabatt för resor)
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter blir databasutveckling inom i första hand SQL. Du kommer att jobba mot alla utvecklingsteam med ansvar att säkerställa och underlätta miljön för utvecklare så att förutsättningarna finns för att snabbt leverera, smarta och spännande tjänster!

Ving är även mitt i ett systembyte där ditt arbete kommer att vara viktigt för att få till en smidig övergång.

Rollen innebär också

Som junior databasutvecklare (DBA-utvecklare) blir du här en del av ett teknikdrivet arbetsteam om 4 personer med lång erfarenhet av Continuous delivery. Här få du möjlighet att dela din vardag med erfarna DBA utvecklare som gärna delar med sig och stöttar i din utveckling. Du kommer sitta på huvudkontoret i Marieberg på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har kunskap och intresse inom:
  • SQL-server
  • Skriva och förstå T-SQL kod
Eftersom du troligtvis är i början av din karriär är det viktigt att du är nyfiken på ny teknik och mån om att själv driva din utveckling genom att hålla dig tekniskt uppdaterad.

Det är meriterande om du har kunskap och intresse för Visual Studio, PowerShell, SQL server i Azure och andra DB tekniker såsom MongoDB, Elastic (ELK) och NOSQL. Eftersom arbetet sker agilt är det viktigt att du är självständig, initiativrik samt lyhörd för såväl kollegor som användares behov.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.