Junior controller till internationellt företag i teknikens framkant

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Är du nyutexaminerad inom ekonomi och arbetat extra som förslagsvis junior controller eller liknande roller under din studietid? Är du nu redo att ta nästa steg i karriären på ett stort internationellt företag? Sök då den här tjänsten redan idag! Till vår kund i Södertälje söker vi en junior controller med start omgående. Tjänsten är ett projekt under 4 månader med möjlighet till förlängning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en junior controller med start omgående. Uppdraget är ett projekt på 4 månader med chans till förlängning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som junior controller kommer du arbeta med att leda avdelningens ekonomi- och prognosarbete samtidigt som du följer upp och analyserar utfall och trender. Du definierar och följer upp nyckeltal och stöttar hela avdelningen med rapporter och analyser inom området ekonomi. Bolaget som söker är ett internationellt företag inom fordonsbranschen där stort fokus ligger på forskning och utveckling. Du kommer tillhöra en avdelning hos kunden som tillhandahåller information, verktyg och tjänster för påbyggnadsstöd, förarinformation, förebyggande underhåll, felsökning, reparation, ombyggnation och skrotning.

Eftersom vår kund är ett stort internationellt företag, visar du framfötterna så kan det öppnas upp för nya möjligheter när projektet är avslutat.

Vi söker dig som
  • Har studerat ekonomi på högskola där du tog din examen inom det senaste året
  • Har arbetslivserfarenhet från relevant arbete under studietiden, alternativt att du har 1-2 års arbetslivserfarenhet efter din examen
  • Goda svensk och engelskkunskaper då vår kund arbetar i båda språken i sitt dagliga arbete
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Du kopplar lätt ihop siffror med verksamhetsnytta och kan beskriva detta på ett bra sätt.
Vid den här processen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. Vi ser att du är en analytisk och noggrann person som har förmåga att visualisera siffror på ett pedagogiskt sätt utifrån flera olika detaljeringsnivåer. Samarbetsförmåga är också av stor vikt då du kommer ett få ett mycket stort kontaktnät i din roll. Du som söker behöver ha goda kunskaper inom området ekonomi.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.